Monday, December 26, 2011

(GAMBAR) Kecantikan Sebenar Wanita Korea Pada Zaman 60-70 an





Mungkin ramai sekarang ini jejaka-jejaka di Malaysia yang memuja-muja kecantikan dan kecomelan wanita-wanita Korea yang popular dari drama dan industri K-pop di Korea. Ramai yang tak kisah walaupun umum mengetahui kecantikan mereka adalah plastik semata-mata hasil daripada pembedahan plastik yang dilakukan seperti gambar kumpulan Girls Generation di bawah ini...


Mungkin korang boleh menilai sendiri kecantikan sebenar wanita Korea di zaman di mana teknologi pembedahan plastik belum lagi meluas di Korea. Barulah korang boleh realize betapa kecantikan mereka pada masa kini adalah TIDAK asli!


Pramugari Korean Air pada zaman 60-70 an
 
 


Pertandingan ratu cantik Korea pada zaman 60-an


Beberapa wajah model/aktres popular Korea pada zaman 60-70 an
 
 
 
 
 

So macam mana? Nampak perbezaan bukan?

Bagi yang nak tengok gambar artis Korea sebelum dan selepas pembedahan plastik...sila (klik sini)

sumber: http://www.indowebster.web.id

Entri-Entri Berkaitan.....

17 comments:

  1. ape nak heran...dunia artis mengejar glemer dan populariti...itu lah hakikatnya...

    ReplyDelete
  2. artis korea selatan sekarang,terlalu ikutkan budaya barat.
    Cuba tengok korea utara.diorang still ngan budaya diorang.

    ReplyDelete
  3. x de effect ke ye plastic surgery ni...
    kalu botox nmpk la jugak kesannya kn...

    ReplyDelete
  4. artis malaysia pn same gak

    ReplyDelete
  5. isk3.....kalo xjadi muka yg dorang nak,bru taw...

    ReplyDelete
  6. mungkin juga faktor pemakanan dan situasi dunia yg sudah moden.

    ReplyDelete
  7. sekarang lebih banyak yang di operasi plastik/surgery daripada yang dulu

    ReplyDelete
  8. teknik mekap juga berperanan. muka sblm mekap dgn lepas mekap bbeza sungguh.

    ReplyDelete
  9. mesti la ade beza kecantikkan sekarang dan dahulu.. dari segi pemakaian dan solekkan.. huhuhu

    ReplyDelete
  10. Ali lebih indah seperti saya ini hhhhh lol

    ReplyDelete
  11. ya pantas la bodoh x ya yg buat ini smua orang kalau udh 60-70an pasti Jelek

    ReplyDelete
  12. girls generation ramai fans perempuan

    ReplyDelete
  13. OFFERING FREE FAIRNESS PRODUCT!!!
    TAWARAN PERCUMA PRODUK PENCERAHAN KULIT!!!
    Hurry Up: +6016 271 5447

    ReplyDelete
  14. Adakah pasangan anda selalu bekerja di luar pejabat /kerja lapangan yang menggelapkan kulit?
    Adakah anak anda aktif dalam sukan dan kerap berjemur di bawah terik matahari?
    Adakah anda masih ingin kekal Cerah meskipun terdedah pada cuaca panas?


    Call / Sms: +6016 2715447
    Email: 772shine[@]gmail[.]com
    Google up: Shine FS

    ReplyDelete
  15. Muka plastik semuanya..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails