Skip to main content

Info Grafik: Harga Sebenar Untuk 'Berdating'


Pernahkah anda terfikir berapa banyak wang yang anda habiskan setiap kali keluar bertemu-janji dengan pasangan anda? Jika anda seorang wanita, adakah anda mewajibkan pasangan anda menanggung keseluruhan kos setiap kali berdating? Jika anda seorang lelaki pula, adakah anda menganggap itu tanggungjawab anda? Ataupun anda tidak kisah? Sudah tentu terdapat perbezaan dalam kecenderungan berbelanja di antara lelaki dan wanita. Sila semak fakta-fakta di bawah untuk mengetahui anda termasuk dalam kategori mana:


Comments

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Gaji CEO-CEO Dan Orang Pangkat Besar di Malaysia

PEMIMPIN TERTINGGI


Berdasarkan laporan tahun yang dikeluarkan lewat tahun 2009, berikut nilai gaji pemimpin-pemimpin tertinggi Malaysia:

    Gaji Perdana Menteri – RM 22,826.65 sebulan    Gaji Timbalan Perdana Menteri – RM 18,168.15 sebulan    Gaji Menteri-Menteri Kabinet – RM 14,907.20 sebulan.    Gaji Timbalan Menteri-Menteri – RM 10,847.65 sebulan