Skip to main content

Dilarang BerOnani/Melancap di Dalam Bilik Mandi !





Berikut ialah larangan yang dikeluarkan oleh sejumlah kampus-kampus terkenal di dunia yang melarang penuntutnya daripada melakukan aktiviti beronani/melancap ketika berada di bilik mandi...hehehe...bayangkanlah betapa ramainya orang yang beronani di sana sehinggakan perintah larangan ini tepaksa dikeluarkan!


 
 
 
 
 
 
 
 

sumber: http://www.portalgue.com

Comments

  1. rase mcm diorang tipu ni sebab ayat sama je semua...

    ReplyDelete
  2. haha yelah...ayat sama just ubah logo U jer :(

    ReplyDelete
  3. surat forward kot..

    ReplyDelete
  4. tapi tak pelik kot,even kat msia pun memang orang buat...hahaha

    ReplyDelete
  5. Takkanlh semen boleh menyekat aliran air dan myumbat paip..LOL

    ReplyDelete
  6. Semen or sperman tu, gler tol too mny maniacs out der

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.