Thursday, September 8, 2011

Dilarang BerOnani/Melancap di Dalam Bilik Mandi !





Berikut ialah larangan yang dikeluarkan oleh sejumlah kampus-kampus terkenal di dunia yang melarang penuntutnya daripada melakukan aktiviti beronani/melancap ketika berada di bilik mandi...hehehe...bayangkanlah betapa ramainya orang yang beronani di sana sehinggakan perintah larangan ini tepaksa dikeluarkan!


 
 
 
 
 
 
 
 

sumber: http://www.portalgue.com

Entri-Entri Berkaitan.....

7 comments:

  1. rase mcm diorang tipu ni sebab ayat sama je semua...

    ReplyDelete
  2. haha yelah...ayat sama just ubah logo U jer :(

    ReplyDelete
  3. surat forward kot..

    ReplyDelete
  4. tapi tak pelik kot,even kat msia pun memang orang buat...hahaha

    ReplyDelete
  5. Takkanlh semen boleh menyekat aliran air dan myumbat paip..LOL

    ReplyDelete
  6. Semen or sperman tu, gler tol too mny maniacs out der

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails