Skip to main content

Tempat Tidur Pramugari Dalam Pesawat





Pernah tak anda terfikir di manakah pramugari dan cabin crew penerbangan tidur, terutamanya jika mereka perlu terbang selama lebih dari 12 jam ?? Di bawah ini adalah antaranya...


Singapore Airline with inflight TV and Telecommunication.


KLM Royal Dutch Airlines


Singapore Airline for Stewardess


 KLM Royal Dutch Airlines


Boeing 777


Boeing 747-400


Air Canada


Boeing 747-400

sumber: http://wjboyz.blogspot.com, http://ngchongchuan.blogspot.com

Comments

  1. nak tumpang tidur jugak..hehehehe

    ReplyDelete
  2. Wah lauu..
    Ticket first class pun x dpt tmpat camni...

    ReplyDelete
  3. kecian diorng, penat2 serve customr.

    ReplyDelete
  4. kalo aku nk try tdo situ boleh x??

    *leh tdo ngan pramugari x?? hehehehe

    latest entry WW : Korg Ade Cikgu macam ni??

    ReplyDelete
  5. kebanyakan lebih kurang sama je
    tapi aku rasa takperlu ada tv kot
    sebab nanti tak tidur pun
    pastu tak cukup rehat

    ReplyDelete
  6. best ker...cantek jer kot...kcik lak 2...hahaha...

    ReplyDelete
  7. malaysian aierline... x yah tnya....

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.