Skip to main content

Majalah Lucah Untuk Orang Buta



Di Kanada, sebuah majalah pornografi telah dilancarkan khas untuk orang buta. Majalah itu ditulis dalam tulisan braille dan lukisannya dalam lukisan yang tertimbul memaparkan gambar wanita dan lelaki berbogel. 


Majalah itu diberi nama Tactile Minds hasil karya Lisa Murphy. Majalah ini lengkap dengan ayat-ayat yang lucah dan gambar bogel lelaki dan perempuan yang dijual dengan harga RM 675 senaskhah. 

Terdapat sebanyak 17 keping gambar ditampilkan. Antara lukisan timbul yang terdapat dalam majalah ini ialah perempuan bogel yang menari disco, perempuan dengan 'perfect breast' dan 'male love robot'.  


Antara tahun 1970 dan 1985 Playboy mencetak salinan majalah terkenal itu dalam braille - tetapi tanpa gambar-gambar yang timbul.
 
Menurut Lisa, dia menghasilkan buku ini kerana dia merasakan bahawa golongan buta seperti telah ditinggalkan dan dipulaukan oleh gambar-gambat yang seksi. 


Lagi gambar-gambar menarik: 

 
 
 
 

sumber:telegraph.co.uk

Comments

  1. boleh terangsang ke org buta bc majalah ni? huhu

    ReplyDelete
  2. owhh...baru tau ada pulak majalah porno utk org buta..apa2 pun mereka juga manusia yg punyai naluri seperti manusia biasa..huhu..tp bila nmpak gambar2 timbul tu, mcm tak menghairahkan jew..but still 18SX..haha

    ReplyDelete
  3. dah elok2 orang buta tuh xder dosa...nieh menyebab kan owng buta mendapat dosa..

    ReplyDelete
  4. setuju sangat dgn laksamberlipat. kesian org buta tu

    ReplyDelete
  5. berusaha mencari dosa dorang neh..

    ReplyDelete
  6. Hehe,macam2 hal juga.. Ni pun ada kena buat jugak?

    ReplyDelete
  7. mata je bute...tangan, hati xbute lg....msih boleh merabe....wakakakaka....

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.