Thursday, August 11, 2011

Majalah Lucah Untuk Orang Buta



Di Kanada, sebuah majalah pornografi telah dilancarkan khas untuk orang buta. Majalah itu ditulis dalam tulisan braille dan lukisannya dalam lukisan yang tertimbul memaparkan gambar wanita dan lelaki berbogel. 


Majalah itu diberi nama Tactile Minds hasil karya Lisa Murphy. Majalah ini lengkap dengan ayat-ayat yang lucah dan gambar bogel lelaki dan perempuan yang dijual dengan harga RM 675 senaskhah. 

Terdapat sebanyak 17 keping gambar ditampilkan. Antara lukisan timbul yang terdapat dalam majalah ini ialah perempuan bogel yang menari disco, perempuan dengan 'perfect breast' dan 'male love robot'.  


Antara tahun 1970 dan 1985 Playboy mencetak salinan majalah terkenal itu dalam braille - tetapi tanpa gambar-gambar yang timbul.
 
Menurut Lisa, dia menghasilkan buku ini kerana dia merasakan bahawa golongan buta seperti telah ditinggalkan dan dipulaukan oleh gambar-gambat yang seksi. 


Lagi gambar-gambar menarik: 

 
 
 
 

sumber:telegraph.co.uk

Entri-Entri Berkaitan.....

12 comments:

  1. boleh terangsang ke org buta bc majalah ni? huhu

    ReplyDelete
  2. owhh...baru tau ada pulak majalah porno utk org buta..apa2 pun mereka juga manusia yg punyai naluri seperti manusia biasa..huhu..tp bila nmpak gambar2 timbul tu, mcm tak menghairahkan jew..but still 18SX..haha

    ReplyDelete
  3. dah elok2 orang buta tuh xder dosa...nieh menyebab kan owng buta mendapat dosa..

    ReplyDelete
  4. setuju sangat dgn laksamberlipat. kesian org buta tu

    ReplyDelete
  5. berusaha mencari dosa dorang neh..

    ReplyDelete
  6. Hehe,macam2 hal juga.. Ni pun ada kena buat jugak?

    ReplyDelete
  7. mata je bute...tangan, hati xbute lg....msih boleh merabe....wakakakaka....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails