Skip to main content

Lelaki Berkulit Hitam dan GAY Bakal Jadi Bintang Spiderman Terbaru

Selepas ini tiada lagi Peter Parker. Yang ada hanyalah watak baru, Miles Morales, iaitu seorang pemuda berkulit hitam. Disebabkan itu ramai yang membuat telahan Spiderman baru ini akan kelihatan seperti Presiden Barrack Obama =p

Salah satu petikan komik Spiderman

Pihak pengurusan majalah Marvel Cormics mendedahkan bahawa adi wira Spider-Man terbaharu ialah lelaki berkulit hitam. Lelaki itu yang menjadi adiwira itu dikatakan pemuda kacukan kulit hitam dan Latin.

Menurut pihak pengurusan komik tersebut, pemuda yang menjadi adiwira baharu itu ialah Miles Morales yang menggantikan Peter Parker yang telah meninggal dunia di tangan Green Goblin.

Dalam edisi komik itu yang terbaharu berjudul Ultimate Fallou, Morales menanggalkan kostum penyamarannya dan mendedahkan mukanya buat kali pertama.


Para peminat terpaksa menunggu sehingga satu pengumuman rasmi dibuat tentang bagaimana dia menjadi adiwira.

Namun, satu lagi kejutan akan berlaku apabila pihak pencipta watak berkenaan menyatakan pada masa depan Spider-Man mungkin seorang gay. WTF !!

sumber: kosmo

Comments

  1. wah... black and gay? black tu x kesah.. yg gay tu ape cite.. ish3

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.