Skip to main content

(GAMBAR) - Fashion Show Unik di Dalam Penjara





Fashion show yang unik ini diadakan di penjara wanita Centro de Orientacion Femenino (COF) di Fraijanes, sekitar 40 km di bahagian timur Guatemala City. Acara ini diadakan sempena meraikan perayaan Hari Banduan di Guatemala. The COF memiliki populasi 135 banduan wanita.


 
 
 
 
 
 
 

sumber: http://arenaphoto.blogspot.com/2011/08/fashion-show-di-dalam-penjara-10-photo

Comments

  1. ni bkn fashion show ni pertandingan ratu cantik...

    ReplyDelete
  2. best la masok penjara sana.. ada pulak hari banduan kan..

    ReplyDelete
  3. ehehe...dalam penjara pun ader hiburan cam ni..

    ReplyDelete
  4. "wh beznye bnduan2 tu kn..nmpk cm epy jew..huhu..

    ReplyDelete
  5. wow boleh tahan jugak cun banduan2 tu. dah kuar nanti boleh jadi model. heheheh

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.