Thursday, August 18, 2011

(GAMBAR) - Fashion Show Unik di Dalam Penjara





Fashion show yang unik ini diadakan di penjara wanita Centro de Orientacion Femenino (COF) di Fraijanes, sekitar 40 km di bahagian timur Guatemala City. Acara ini diadakan sempena meraikan perayaan Hari Banduan di Guatemala. The COF memiliki populasi 135 banduan wanita.


 
 
 
 
 
 
 

sumber: http://arenaphoto.blogspot.com/2011/08/fashion-show-di-dalam-penjara-10-photo

Entri-Entri Berkaitan.....

5 comments:

  1. ni bkn fashion show ni pertandingan ratu cantik...

    ReplyDelete
  2. best la masok penjara sana.. ada pulak hari banduan kan..

    ReplyDelete
  3. ehehe...dalam penjara pun ader hiburan cam ni..

    ReplyDelete
  4. "wh beznye bnduan2 tu kn..nmpk cm epy jew..huhu..

    ReplyDelete
  5. wow boleh tahan jugak cun banduan2 tu. dah kuar nanti boleh jadi model. heheheh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails