Thursday, July 7, 2011

Majalah Popular Tak Laku Kerana Justin Bieber Jadi Penghias Muka Depan





Penjualan majalah Vanity Fair jatuh mendadak selepas syarikat penerbitan itu menggunakan penyanyi popular Justin Bieber sebagai penghias muka depannya.


Majalah edisi Februari itu mencatat jualan sebanyak 246,000 naskhah dan memecahkan rekod penjualan terburuk sepanjang 12 tahun majalah tersebut di pasaran.

Kali terakhir majalah ini mendapat jualan terendah ketika menggunakan pelakon Will Smith sebagai muka depan pada tahun 1999.

Sebelum ini, sebuah majalah remaja Teen Vogue juga menanggung kerugian apabila menggunakan gambar Bieber untuk edisi Oktober 2010 yang hanya terjual sebanyak 121,054 naskhah sahaja.



Lagi aksi-aksi Justin Bieber dalam majalah Vanity Fair:

 
 
 
 
 
 
 

sumber: mstar, google search image

Entri-Entri Berkaitan.....

12 comments:

  1. bajet sangat ke justin nie smpai ade org x suke??hehe

    ReplyDelete
  2. myb fans pn da muak tgk muka dgn rambut mangkuk dia tu..

    ReplyDelete
  3. maybe justin bieber ni tak sesuai untuk target readers vanity fair nih, tu laa tak laku. wrong marketing ler nih

    ReplyDelete
  4. hahh cuba letak aku sebagi cover.. mesti laris.. sebab org nk tahu siapa tu.. ahahha

    ReplyDelete
  5. haha... bieber3x... xtahula napa ader fans yg fanatik sgt dkt dier ni.. tengok biasa2 jek.. ;)

    New post :Itu Awan.. Awan.. AwanBand!

    ReplyDelete
  6. wakakaka padan muke !!! spe suruh korang letak gmbo dye ? dye dah lah bnyk anti fans .
    To: OTHER MAGAZINES .
    LEARN YOUR LESSON AND DON'T EVER THINK TO LET HIM BE ON THE COVER.

    ReplyDelete
  7. lebih baek letk gmbar kpop dripda jb..kn dh rugi :p..gmbr pun geli2 je..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails