Wednesday, June 8, 2011

Tembikai Segi Empat di Jepun





Apalah rasa tembikai ni agaknya? Maniskah, sedapkah, berkhasiatkah? Teringin nak cuba.. :)


 
 
 




Entri-Entri Berkaitan.....

9 comments:

  1. haha.. cute laaa...... cute sangat-sangat..

    ReplyDelete
  2. jepun mmg creative bab2 ni..saya pernah dpt kiriman emel dr teman di sana yg mana timun berbentuk love di jual di pasaran dan mendapat sambutan hebat terutamanya di hari valentine... sekiranya en.Billy nakkan info tersebut sy boleh kongsikan...insha Allah

    ReplyDelete
  3. nmpk je menarik tp rse still sme an sbb shape dy je yg len

    ReplyDelete
  4. @tiara-qurratu'aini boleh juga, malah amat berbesar hati...berkongsi itu maknanya mengambil berat (sharing is caring) hehehe...kalu tak keberatan bolehlah kongsikan ke email en. Billy; adliefastrain@gmail.com

    ReplyDelete
  5. UIks....itula Jepun...selalu cuba buat benda baru...

    ReplyDelete
  6. Tahukah anda di mana tembika2 tu di tanam.. aku rasa mungkin di Malaysia sebab aku pernah tengok satu dokumentari pertanian kat tv 1 tentang tembikai 4 segi dan love ni. Pengimpot utama adalah Jepun dan Korea.

    ReplyDelete
  7. teknologi dierg sangat canggih!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails