Skip to main content

Gambar Eksklusif Miss Indonesia 2011





Astrid Ellena secara rasmi telah dinobatkan sebagai Miss Indonesia 2011 pada pertandingan Miss Indonesia 2011 yang telah berlangsung pada Jumaat (03/06/2011) yang lalu. Dengan menyisihkan 31 orang finalis dari pelbagai daerah di Indonesia, Astrid Ellena berjaya menjadi juara Miss Indonesia 2011, sekaligus akan mewakili Indonesia dalam pertandingan Miss World 2011 yang akan berlangsung di London pada 6 November 2011.

 

Biodata Astrid Ellena:
Nama : Astrid Ellena I.Y
Tarikh Lahir : 08 Jun 1990
Umur: 20 Tahun
Tinggi: 170 cm
Berat: 51 Kg
Bahasa: Inggeris, Sepanyol, Mandarin


Lagi gambar-gambar menarik Astrid Ellena:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sumber: ruanghati.com

Comments

  1. ni mesti org cina indonesia..cam agnes monica

    ReplyDelete
  2. tak cantik sangat pon...ke aku je rasa camtu?hehe

    ReplyDelete
  3. muka cam org cina, kore, jepun.. semua ada...

    no wonder laa kalau dia menang.. sweet.. ^_^

    ReplyDelete
  4. mesti canteq body die sebab berat juz 51kg tapi tinggi 170cm..

    ReplyDelete
  5. mm..cam biasa jer...
    cantik lagi lisa surihani..ehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.