Wednesday, June 8, 2011

Gambar Eksklusif Miss Indonesia 2011





Astrid Ellena secara rasmi telah dinobatkan sebagai Miss Indonesia 2011 pada pertandingan Miss Indonesia 2011 yang telah berlangsung pada Jumaat (03/06/2011) yang lalu. Dengan menyisihkan 31 orang finalis dari pelbagai daerah di Indonesia, Astrid Ellena berjaya menjadi juara Miss Indonesia 2011, sekaligus akan mewakili Indonesia dalam pertandingan Miss World 2011 yang akan berlangsung di London pada 6 November 2011.

 

Biodata Astrid Ellena:
Nama : Astrid Ellena I.Y
Tarikh Lahir : 08 Jun 1990
Umur: 20 Tahun
Tinggi: 170 cm
Berat: 51 Kg
Bahasa: Inggeris, Sepanyol, Mandarin


Lagi gambar-gambar menarik Astrid Ellena:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sumber: ruanghati.com

Entri-Entri Berkaitan.....

7 comments:

  1. ni mesti org cina indonesia..cam agnes monica

    ReplyDelete
  2. tak cantik sangat pon...ke aku je rasa camtu?hehe

    ReplyDelete
  3. muka cam org cina, kore, jepun.. semua ada...

    no wonder laa kalau dia menang.. sweet.. ^_^

    ReplyDelete
  4. mesti canteq body die sebab berat juz 51kg tapi tinggi 170cm..

    ReplyDelete
  5. mm..cam biasa jer...
    cantik lagi lisa surihani..ehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails