Skip to main content

Bila Baby Termakan Benda Yang Masam....Mereka Memang Cute!





Owh, em , ji...bila tengok gambar-gambar di bawah ni, teringin pula nak kawen n ada anak cepat-cepat..tapi sekarang ni tak mampu lagi la..hehe

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Layan juga 5 klip video di bawah....






sumber: http://www.coolpicturegallery.us, youtube

Comments

  1. alahai.. cutenya.......

    chomel... hehe

    ReplyDelete
  2. serius memang comel,rasa nak tampo-tampo je budak cam tu ,gerammmm..comel sangat :)

    ReplyDelete
  3. hehehe ...
    serius comel sangat ;)

    ReplyDelete
  4. yang pakai baju biru ada reben tu paling comel!! hehehe!!~

    ReplyDelete
  5. Ini serius cute!! Entry yang bagus....

    ReplyDelete
  6. sgt comel..teringin jgk nak ada anak sndiri...but, kejar cita2 dulu even dah ada cinta...demi masa depan... comelll..i luv kid too much

    ReplyDelete
  7. suka dgr baby punya nafas.....

    ReplyDelete
  8. cutenye baby buat muka tahan masam..nak berangan jugak la..haha

    ReplyDelete
  9. hahaahha,,comel gilakkkkk..gerammm !

    ReplyDelete
  10. hahahahaha~cumel la baby2 ni~rasa nak picit2 je~hehehe~

    ReplyDelete
  11. macam b'pose ja baby yang pakai baju kaler biru ada reben tu.comelll!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.