Wednesday, June 1, 2011

Bila Baby Termakan Benda Yang Masam....Mereka Memang Cute!





Owh, em , ji...bila tengok gambar-gambar di bawah ni, teringin pula nak kawen n ada anak cepat-cepat..tapi sekarang ni tak mampu lagi la..hehe

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Layan juga 5 klip video di bawah....






sumber: http://www.coolpicturegallery.us, youtube

Entri-Entri Berkaitan.....

14 comments:

  1. alahai.. cutenya.......

    chomel... hehe

    ReplyDelete
  2. serius memang comel,rasa nak tampo-tampo je budak cam tu ,gerammmm..comel sangat :)

    ReplyDelete
  3. hehehe ...
    serius comel sangat ;)

    ReplyDelete
  4. yang pakai baju biru ada reben tu paling comel!! hehehe!!~

    ReplyDelete
  5. Ini serius cute!! Entry yang bagus....

    ReplyDelete
  6. sgt comel..teringin jgk nak ada anak sndiri...but, kejar cita2 dulu even dah ada cinta...demi masa depan... comelll..i luv kid too much

    ReplyDelete
  7. suka dgr baby punya nafas.....

    ReplyDelete
  8. cutenye baby buat muka tahan masam..nak berangan jugak la..haha

    ReplyDelete
  9. hahaahha,,comel gilakkkkk..gerammm !

    ReplyDelete
  10. hahahahaha~cumel la baby2 ni~rasa nak picit2 je~hehehe~

    ReplyDelete
  11. macam b'pose ja baby yang pakai baju kaler biru ada reben tu.comelll!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails