Skip to main content

Aksi Berani Mati! Berjalan Di Atas Wayar Di Cerun Curam


Seorang pelagak ngeri, Andy Lewis, 24, kelihatan tenang ketika dia berjalan merentasi seutas wayar sepanjang 13.7 meter (m) yang tergantung di atas cerun curam sedalam 30.48m tanpa memakai sebarang peralatan keselamatan.

Dia berjalan merentasi wayar halus itu di sebuah kawasan curam di kawasan Flat Sand, Amerika Syarikat baru-baru ini.

"Sekiranya saya hilang keseimbangan, saya akan terjatuh dari atas wayar ini atau terjunam ke bawah dan terbunuh," katanya selepas menyeberangi cerun curam itu.

 

source: kosmo, dailymail.co.uk

Comments

  1. Mesti level confident mamat ni tinggi giler

    ReplyDelete
  2. dia da expert kot. ape nk heran

    ReplyDelete
  3. adui..kalau spt kat shira tu satu langkah je dah menjunam ke bawah.. huhuu... :')

    --> Hashira Yusoff

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.