Skip to main content

Macam ni ke Photographer Paling Berdedikasi ??





Betulkah wujud fotografer yang sangat berdedikasi macam ni? Hehe...susah nak pecaya kan..?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

source: blog.sina.com.cn

Comments

  1. hehe...gile betol la.mmg boleh jadi photographer terbaek.

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhhhh...~~kihkih..xdpt la nk buat gtu..haha

    ReplyDelete
  3. heheh... terbaik lah, klu bole wat cmtu, mmg menang hadiah photographer berani mati..

    ReplyDelete
  4. ya terbaek...kalau masih bernyawa...klu mati takda maknanya....apa pun respectlah!...

    ReplyDelete
  5. sememangnya diorng ni prlukn sesuatu gmbar yg ASLI :D bru la btl.... :D

    sila visit ke blog sye + follow skli klu tak keberatan la ye :)
    http://niakulasprod.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. wah!!! nie ke gaya2 pemenang pulitzer??

    ReplyDelete
  7. rela berkorban diri demi duit jualan gmbr..paling x bleh blah photographer tgah kena aim dgn m16..haha

    ReplyDelete
  8. yang ats skli 2 mmg mati la. ade tgk kt youtube. kne tembak

    ReplyDelete
  9. Yang nampak alur tu dedikasi + dediseksi

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.