Tuesday, May 31, 2011

Makanan-Makanan Terkecil di Dunia Yang Begitu Menyelerakan!





Orang yang jenis kuat makan macam en. Billy ni mesti tak suka makanan yang tiny-miny dan kecik molek macam ni. Sekali ngap...dah tak kenyang! Hehe...tapi disebabkan makanan ini sangat kreatif dan kiut-miut, maka en. Billy ingin nak share kan dengan korang semua; inilah 30 jenis makanan terkecil di dunia yang nampak sedap dan menyelerakan! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

p/s: nampak sedap kan? tapi...korang rasa, betulke semua ini makanan? ke mainan?

sumber: http://www.picplaza.com, http://www.coolpicturegallery.us


Entri-Entri Berkaitan.....

16 comments:

  1. betul ke mknn tuh? boleh makan ke? ke mgnet yg buat tampal2 kat peti ais tuh? ;)

    ReplyDelete
  2. hahha.. macam bukan makanan jer.. dibuat dari plastik ke???

    ReplyDelete
  3. cutenya.. tp, boley makan x tu???

    ReplyDelete
  4. x leh mkn la tu...... hahaha. tp aku nak! buat collection! hehehe

    ReplyDelete
  5. ala,hiasan cincin kan? nmpk sedap tp xleh makan...huhu~

    ReplyDelete
  6. aah!!cincin!!haha

    ReplyDelete
  7. cincin ni dah de jual kat online =)..tpi memang cute

    ReplyDelete
  8. hahahaa.ingatkan makanan btol la...tersiksa jiwa kalo kecik ni je mkanan...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails