Skip to main content

Ilusi Optik (18)- Ini Ilusi Optik Paling Seksi!





Dah lama rasanya tak buat entri pasal ilusi optik...so hari apa kata korang tengok 3 keping gambar di bawah. Honestly and frankly, apa yang korang nampak dalam gambar-gambar di bawah ni?





Kalau otak korang cukup kuning, mungkin korang akan nampak benda *tut...*. Sebenarnya gambar 1st tu adalah gambar close-up buah apple dan buah pear. Gambar 2nd and 3rd pulak adalah gambar close-up telur ayam..hehe. Inilah keseronokan bermain dengan ilusi optik!


source: http://art365.info


Comments

  1. oh. ingatkan gamba lutut tadi

    dill.

    ReplyDelete
  2. honestly mmg nmpak cm punggung,but dh tau dh tu telur.

    ReplyDelete
  3. ingtkan tumin kaki..ahahha..
    konon~

    ReplyDelete
  4. nampak macam bola rupanya telur,epal dan pear

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.