Tuesday, May 10, 2011

Ilusi Optik (18)- Ini Ilusi Optik Paling Seksi!





Dah lama rasanya tak buat entri pasal ilusi optik...so hari apa kata korang tengok 3 keping gambar di bawah. Honestly and frankly, apa yang korang nampak dalam gambar-gambar di bawah ni?





Kalau otak korang cukup kuning, mungkin korang akan nampak benda *tut...*. Sebenarnya gambar 1st tu adalah gambar close-up buah apple dan buah pear. Gambar 2nd and 3rd pulak adalah gambar close-up telur ayam..hehe. Inilah keseronokan bermain dengan ilusi optik!


source: http://art365.info



Entri-Entri Berkaitan.....

7 comments:

  1. oh. ingatkan gamba lutut tadi

    dill.

    ReplyDelete
  2. honestly mmg nmpak cm punggung,but dh tau dh tu telur.

    ReplyDelete
  3. ingtkan tumin kaki..ahahha..
    konon~

    ReplyDelete
  4. nampak macam bola rupanya telur,epal dan pear

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails