Skip to main content

Gambar Sekitar Pertandingan Miss Tiffany Universe (Ratu Pondan) 2011 di Pattaya, Thailand





Pertandingan mencari ratu paling popular di Thailand, Miss Tiffany Universe 2011 baru saja melabuhkan tirainya pada 6 Mei yang lalu. Pertandingan untuk mencari ratu pondan tercantik ini disertai oleh kira-kira 60 orang finalis dari seluruh Thailand. Ianya diadakan di Tiffany's Show Theater di Pattaya dan disiarkan secara langsung di stesen televisyen national Thailand. 




















Pada pertandingan itu, seorang pelajar Universiti Ramkhamhaeng Bangkok, berusia 21 tahun, Sirapassorn Autayakorn (gambar tengah) telah dimahkotakan sebagai ratu pondan terbaru untuk edisi 2011. Dia akan mewakili Thailand untuk bertanding pada pertandingan ratu pondan dunia yang dikenali sebagai Miss International Queen yang akan turut diadakan di Thailand.


Hadiah yang dia menangi sebagai ratu pondan tercantik? Wah...lumayan jugak. Ini antaranya:
Wang tunai 120,000 Baht, sebuah Toyota Yaris, mahkota GodDiamond, trofi, voucer penginapan selama satu tahun di Woodland Resort Pattaya, tiket kapal terbang, telefon bimbit G Net, voucer untuk melakukan pembedahan plastik dan bermacam-macam hadiah lagi yang di sponsor oleh kira-kira 30 syarikat. Hebat tak? 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Crowning moment....


p/s: cantik memang cantik, tapi diorang ni asalnya lelaki okey...(*sigh)


source: http://www.pattayamail.com, http://www.pattayapeople.com

Comments

  1. mak aih..lagi cantik dan badan lagi solid dari pompuan sebenar..=="

    ReplyDelete
  2. kalau x cakap depa lelaki, mmg 100% pecaya depa pompuan tulen~ *sigh*

    ReplyDelete
  3. haha..yg lawo tu, lawo la..skali, tayang kaki,pkai bikini, nampok kaki jantan! perghh!! segan seyh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mna awk taw....dorg dah operate laa gank...klu letak depa dgn awk bogel jantan pilih depa laa weii...sory k...

      Delete
  4. pergh lawa2 n rata d bwh..sume dh kasi potong ka

    ReplyDelete
  5. cantik mengalahkan pompuan.

    ReplyDelete
  6. tak terkate.
    cantik mengalahkan wanita tulen.
    tp xtakot dosa!

    ReplyDelete
  7. mbayang kalau kt pentas itu lelaki btol..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.