Skip to main content

Gambar Justin Bieber Shirtless





Dia adalah sangat tidak tuff okey...hahahaha...cekeding semacam je...


Gambar-gambar di bawah ini adalah gambar Justin Bieber dan kekasihnya Selena Gomez ketika bercuti di Hawaii, sejurus selepas Justin Bieber merangkul 6 Anugarah pada Majlis Billboard Music Awards pada Ahad lalu.

Gambar-gambar ini telah di 'snap' oleh paparazi Hollywood dan dicemuh oleh sebahagian pembaca akhbar Daily Mail, kerana tubuh Justin Bieber yang terlalu kurus dan skinny, serta kelihatan seperti tubuh kanak-kanak sekolah rendah, sedangkan usianya sudah mencecah 17 tahun...

 
 
 
 


source: dailymail.co.uk

Comments

  1. wwwwwwooooooo.....

    ReplyDelete
  2. hahahahahaha nama pon budak.17tahun.mana nk tough nya.

    ReplyDelete
  3. @rara pinkmafia org putih ni selalunya kalu umo da 17 ke 18 ke badan diorg selalu da tough2 gile..

    ReplyDelete
  4. alah..JB tu kan budak lagi..
    tak dia nk g gym. huhu

    ReplyDelete
  5. badan mcm tu pun ok la jgk...nak jgk selena gomez kat dia...hohoho....

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.