Wednesday, May 25, 2011

Gambar Justin Bieber Shirtless





Dia adalah sangat tidak tuff okey...hahahaha...cekeding semacam je...


Gambar-gambar di bawah ini adalah gambar Justin Bieber dan kekasihnya Selena Gomez ketika bercuti di Hawaii, sejurus selepas Justin Bieber merangkul 6 Anugarah pada Majlis Billboard Music Awards pada Ahad lalu.

Gambar-gambar ini telah di 'snap' oleh paparazi Hollywood dan dicemuh oleh sebahagian pembaca akhbar Daily Mail, kerana tubuh Justin Bieber yang terlalu kurus dan skinny, serta kelihatan seperti tubuh kanak-kanak sekolah rendah, sedangkan usianya sudah mencecah 17 tahun...

 
 
 
 


source: dailymail.co.uk

Entri-Entri Berkaitan.....

7 comments:

  1. hahahahahaha nama pon budak.17tahun.mana nk tough nya.

    ReplyDelete
  2. @rara pinkmafia org putih ni selalunya kalu umo da 17 ke 18 ke badan diorg selalu da tough2 gile..

    ReplyDelete
  3. alah..JB tu kan budak lagi..
    tak dia nk g gym. huhu

    ReplyDelete
  4. badan mcm tu pun ok la jgk...nak jgk selena gomez kat dia...hohoho....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails