Skip to main content

Follower ke-1234, Tahniah!




Entri ringkas ini en. Billy nak ucapkan terima kasih dan tahniah kepada pemilik blog berikut; The Journey in Cha Cha World kerana telah mencukupkan follower Billy Info ke angka 1234. Buat follower-follower yang lain pun terima kasih jugak. Korang memang the best...


Dan sebagai menghargai beliau yang bertuah itu, terimalah award yang tak seberapa ini...gamsahamida!


Comments

  1. tahniah billy.love this blog.have a lot of info.yg paling suke bab2 minnie pink.suke sgt.

    ReplyDelete
  2. @rara pinkmafia hee~ tenkiu rara.byk lg info menarik menanti.nt en Billy cari lg info pasal minnie or anything pasal pink..hehe

    ReplyDelete
  3. @Nurul 1232 telepas le award...hehe, but anyway thanks cik nurul sudi folo Billy Info.gamsahamida!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.