Saturday, May 14, 2011

Bukan Kacak Tapi Cantik! - Inilah Lelaki Tercantik di Dunia





Cuba usha sepintas lalu gambar di bawah ni....


Sekali imbas anda pasti menganggap gambar di atas adalah gambar seorang awek yang cun. Nyatanya, dia bukanlah seorang wanita, tetapi seorang lelaki...dia bukan cewek, tetapi  seorang cowok!

 

 Nama sebenar lelaki 'cantik' ini ialah Kiyoshi Sakurazuka, seorang lelaki yang berasal dari China, tetapi tinggal di Jepun. Dia bekerja sebagai seorang cosplayer dan crosdresser yang sentiasa memakai pakaian cosplay wanita.

Biodata lelaki ini:

Name: kiyoshi sakurazuka
Real Name :澈樱冢 = Che Ying Zhong (CMIIW)
Birthday : April 4, 1984
Height : 160cm
Weight : 40kg
Blood type : A
Constellation : Aries
Gender : Male
Birthplace : Hunan, China
Graduate : Beijing Institute of Technology

Lagi gambar-gambar menarik:

 
 
 
 
 


Sukar nak percaya gambar-gambar ini adalah lelaki...cuba lihat pada bibir lelaki ini....
 
 


Cuba lihat pula pada bahagian dada, memang mendatar-bukti bahawa dia ialah seorang lelaki..

 
 
 


Gambar-gambar Kiyoshi Sakurazuka ber 'pose' sebagai seorang lelaki

 
 
 
 
 


Jangan tak tahu, Kiyoshi Sakurazuka juga mempunyai teman wanita sendiri. Wanita yang disebelah kiri dalam gambar di bawah ini adalah teman wanita Kiyoshi..



sumber: http://menujuhijau.blogspot.com

Entri-Entri Berkaitan.....

53 comments:

  1. peh...pelik bile die berpkaian lelaki...pehhh sgt cntik....nsib baik die xsongsang

    ReplyDelete
  2. aduhai tergugat kaum2 wanita wooo...

    ReplyDelete
  3. boleh confius cam ni..sekarang pun org laki confius pompuan macam amoi, pakai skirt, baju ketat..

    ReplyDelete
  4. kalau la org melayu.. da lame cik anisa ngorat.. wakakakkakakak

    ReplyDelete
  5. Wah hebatlah En. Billy ni boleh tahu banyak perkara..

    Kalau saya jumpa depan mata, saya akan ingat dia ni seorang perempuan yang cun melecun..

    Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular

    Pendaftaran Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular

    ReplyDelete
  6. Oh dear...kalau dia ngorat gua, menggigil ooo...adui..

    ReplyDelete
  7. halamak..ni y tercabar ni die lg cute mute dr awek die..neway slalu klu hensem ble jd pompuan met==esti cun! XD

    ReplyDelete
  8. mak aih. comelnye. jadi lelaki comey. jd pempuan comey. lagi cun dari wanita sebenar. haha.

    ReplyDelete
  9. kat jepun lagi ramai , laki perempuan pun tak tahu dah -,-"

    ReplyDelete
  10. Gen X-X terlebih..

    ReplyDelete
  11. tergugat sebentar..tapi iman tetap ada..hahaha

    ReplyDelete
  12. comey gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  13. cantik,comel..smua la...jeles nye...dah la gebu...aih...xdew lgsung muka llki...=)

    ReplyDelete
  14. jambuu !!
    sampaikn ble dier pose mcm lelaki tu pn nmpk mcm dier still pmpuan.. heheh

    ReplyDelete
  15. kat mesia pon ader..siyezly muka derang terlampau sama...sangat2 sama terutama senyuman...

    ReplyDelete
  16. aik, rasa smlm mcm ada terbaca kisah nie..katner ekh..lupa lak =(

    ReplyDelete
  17. makwe dia xjeles ker dengan kecantikan pakwe...hoho ^_^

    ReplyDelete
  18. wow cantik macam pompuan .
    hehe .

    ReplyDelete
  19. gefren dia xlawa -_-'

    ReplyDelete
  20. huahua nape die x make overkan gf dia..tension nye kalau bf camni..tak manly..

    ReplyDelete
  21. wahahaha...aweQ dya mka laki kowt..mueheheh

    ReplyDelete
  22. kalo aq jadi awek die aq jeles ngan die...
    apsal bf aq lg cantik dr aq plak...
    huhu...

    ReplyDelete
  23. lg sesuai jadi onna dari otoko..hik hik

    ReplyDelete
  24. ni bukan saje jambu nih.. tp dah jd peel fresh jambu air..

    ReplyDelete
  25. Memang cantiklah...x sangka kat dunia ni pun ada org mcm tu...cantik sngt mcm prmpuan...^_^

    ReplyDelete
  26. join kite punyer blog ye...mcm2 nk dikongsikan...

    ReplyDelete
  27. jambu tahap dewa

    ReplyDelete
  28. lebih cantik dari awek dia sendiri...memikat tol mata dia tu...

    ReplyDelete
  29. geez, cmne agknye prasaan GF dye agknye ek?
    tgk bf cute smacam..

    ReplyDelete
  30. cun dan hensem.. gile ahh.. 2 in 2 tuh.. but gegirl die bese" je kod...

    ReplyDelete
  31. huhu korang tak rasa tergugat ke..hehehe :p

    ReplyDelete
  32. Kalau bukan kerana penerangan blog ini tidak seorangpun akan mampu mengenali Kiyoshi sebagai seorang "lelaki yang paling cantik"... saya yakin 100% akan mengenali beliau sebagai "gadis yang paling cantik"

    ReplyDelete
  33. Perrgh..lau jdi pompuan,cute giler.Lau jdi laki,Cool oo..and ensem...memg sesuai gilar jsdi cosplayer dn crossplayer..

    ReplyDelete
  34. ajaib....ciptaan tuhan...giler sehhhh

    ReplyDelete
  35. "awek dy xcun lnsung..dy ag cun n comey..huhu..jri dy pun dh cm jri pmpn..mmng cun gler2..

    ReplyDelete
  36. tp time pose cam laki nak hensem plak

    ReplyDelete
  37. perh!comey gle laki ney...

    ReplyDelete
  38. aku sebagai lelaki aku rasa dia lebih sesuai jadi pompuan...tak macho pun...

    ReplyDelete
  39. hahahah !! macam mana dia boleh jadi cam pompuan nii ??? anyway , he's pretty . :)

    ReplyDelete
  40. boleh caye ke ni, tgk dkt dada dia mcm mmbengkak je. lagi satu gmbar yg pakai baju kuning tu sbnrnye dia pakai skirt

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails