Skip to main content

[18 sx]- Pertandingan Zakar Terkuat di Dunia

Minta maaf kalau entri ini nampak lucah...tapi ini bukan rekaan atau diada-adakan. Ini memang betul-betul. Di bawah ini adalah gambar dan video daripada pertandingan zakar terkuat di dunia yang diadakan pada 2009. Pertandingan ini telah dimenangi oleh seorang lelaki bernama Mosienko dan pasangannya, Bubka yang berasal dari Ukrain. Mereka telah dinobatkan sebagai johan setelah Mosienko berjaya 'mengangkat' beban seberat 65 kg selama 3 saat.

 

 
 
 
 

 
source: http://www.lintasberita.com, http://believe-or-not.blogspot.com

Comments

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. kalau buat kat Malaysia..sold out ticket Stadium Bukit Jalil

  ReplyDelete
 3. eeyyy geli aku..tp kenapa kene letak tepung kat ponggong tu...ada fungsi ke..hahaha

  ReplyDelete
 4. hak alah...video tipu jer ni..cuba chek kat youtube btol2...bukan main tepek je kat blog... kesahihan berita itu penting!

  ReplyDelete
 5. @Syed Azharul Asriq i do not claim everything posted here is correct..post ini adalah brdasarkan drp sumber yg telah dinyatakan di atas

  ReplyDelete
 6. "eeE..sukn cmtu pun ad..xsenonoh..klkr ah..huhu..

  ReplyDelete
 7. "pe cer lady gaga ni..dy llki kew..??

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.