Skip to main content

Train- is The Best Place To Take a Nap

Ini situasi di Jepun  pada waktu awal pagi dan selepas waktu bekerja. Situasinya, tak lebih dan tak kurang, sama saja dengan warga KL, di Malaysia ketika dalam LRT dan komuter. 


 
 
 
 
 
 


P/S: Jom baca sambungan novel bersiri komedi romantik; I Think I Love You: Bab 6

source: http://funnydoom.com

Comments

 1. HAHA ,, lawaklah tgok diaorang tidor .. HAHA

  ReplyDelete
 2. gmbr yg last paling best!..hahhahah

  ReplyDelete
 3. haha.. kesian msti ngtuk gila... smpi pakai cntik2, tpi tido mmg x hengat.. kesian

  ReplyDelete
 4. horror tol pic yg last skali tuh.

  ReplyDelete
 5. dina slalu jerw trtdo dlm ktm atau LRT hehehehee

  ReplyDelete
 6. sampai tenganga-nganga tido, hakhak!

  ReplyDelete
 7. Japanese memang.. diorg masuk2 train, flight memmang bersedia untuk lelap..sebab itulah masa diorg nak berehat dari kerja and diorg pegang pada prinsip x nak kaco privasi orang..so,caranya,tido..that's wat my bro told me la

  ReplyDelete
 8. hidup dan tidur byk dihabiskan atas train je. kesian2

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.