Friday, April 15, 2011

Rumah 'Minnie Mouse' Yang Cute Gileer!





Rumah dengan warna pink dan ungu ini tidak hanya terlihat seperti kartun dari luar, malah bahagian dalamnya juga penuh dengan perabot-perabot yang bertemakan kartun terkenal itu. Di dalamnya terdapat perkakas dapur, microwave, peti sejuk, bilik tidur, chamber dan berbagai lagi perkakas yang berbentuk sama persis dengan yang ada di dalam filemnya. 

Kalau punya duit lebih, anda boleh berkunjung ke rumah ini yang terletak di Orlando, Florida USA di Mickey's Toontown Fair.


 Lagi gambar-gambar menarik:


source: http://www.bruce.ballard.name, http://www.insidethemagic.net, http://pragmaticcompendium.wordpress.com


Entri-Entri Berkaitan.....

13 comments:

  1. alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sukenya.nk amik nk amik leh x?eeeiiii mencik.suke sgt2.

    ReplyDelete
  2. ouch pink pink! suka suka!

    ReplyDelete
  3. so sweet..... nak jugak rumah mcm tu... =,-

    ReplyDelete
  4. lawanya....tapi perabot2 tu ada cop sirim x??ka untuk hiasan ja??hahhaha

    ReplyDelete
  5. tak yah bebudak.. org² tua pun suke kalo cantik gini.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. cute.
    boleh beat yang hello kitty!
    :)

    ReplyDelete
  7. pink!!suke sgt..

    ReplyDelete
  8. ala tomei tomei nyew.....:)

    takpelah cik billy...ashraf muslim tak dapat nanti tulus carik yang betul2 muslimlah. hehe!

    ReplyDelete
  9. wa,,,,best nye rmah tu,,,cpe pmilik asal rmh tu ye?mmg barang kat dlm tu dpt gna o hnya prhiasan je,,?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails