Skip to main content

Rumah 'Minnie Mouse' Yang Cute Gileer!





Rumah dengan warna pink dan ungu ini tidak hanya terlihat seperti kartun dari luar, malah bahagian dalamnya juga penuh dengan perabot-perabot yang bertemakan kartun terkenal itu. Di dalamnya terdapat perkakas dapur, microwave, peti sejuk, bilik tidur, chamber dan berbagai lagi perkakas yang berbentuk sama persis dengan yang ada di dalam filemnya. 

Kalau punya duit lebih, anda boleh berkunjung ke rumah ini yang terletak di Orlando, Florida USA di Mickey's Toontown Fair.


 Lagi gambar-gambar menarik:


source: http://www.bruce.ballard.name, http://www.insidethemagic.net, http://pragmaticcompendium.wordpress.com

Comments

  1. alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sukenya.nk amik nk amik leh x?eeeiiii mencik.suke sgt2.

    ReplyDelete
  2. ouch pink pink! suka suka!

    ReplyDelete
  3. so sweet..... nak jugak rumah mcm tu... =,-

    ReplyDelete
  4. lawanya....tapi perabot2 tu ada cop sirim x??ka untuk hiasan ja??hahhaha

    ReplyDelete
  5. tak yah bebudak.. org² tua pun suke kalo cantik gini.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. cute.
    boleh beat yang hello kitty!
    :)

    ReplyDelete
  7. pink!!suke sgt..

    ReplyDelete
  8. ala tomei tomei nyew.....:)

    takpelah cik billy...ashraf muslim tak dapat nanti tulus carik yang betul2 muslimlah. hehe!

    ReplyDelete
  9. wa,,,,best nye rmah tu,,,cpe pmilik asal rmh tu ye?mmg barang kat dlm tu dpt gna o hnya prhiasan je,,?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.