Skip to main content

Inilah Status Facebook Yang Mendapat 'Like' Terbanyak di Dunia





Apa yang anda harapkan setiap kali meng'update' status di Facebook? Selain mengharapkan apa yang anda tulis itu dibaca dan dikomen oleh rakan-rakan anda, paling kurang anda mesti mengharapkan status anda itu mendapat klik 'Like' yang banyak. Kan Kan? Hehe..


Setakat ini berapa banyak 'Like' yang pernah anda dapat? Adakah melebihi jumlah status di bawah ini yang mendapat jumlah 'Like' sebanyak 588,243 kali dalam dalam tempoh 24 jam saja?

Status ini milik seorang rapper terkenal, Lil Wayne yang berjaya memecahkan Rekod Dunia Guinness dengan mendapatkan Likes terbanyak didunia dalam tempoh 24 jam sahaja. 



Selain itu tempat kedua pula adalah milik syarikat Oreo dengan mendapat likes sebanyak 114,619 kali.


sumber :http://www.i-dus.com


Comments

  1. huih . gila arh .. banyak betul like dia .. hee :)

    ReplyDelete
  2. kalau org malaysia buat mcm tu, agak agak sape nk like? haha, gila.

    ReplyDelete
  3. kalo dkt Msia, mybe quote dri cite antu kak limah paling byk like.HAHAHA.

    ReplyDelete
  4. kat Malaysia Kak Limah dengan Usup Wilcha la paling popular...hahaha
    Jemput Datang Ke Blog Saya

    ReplyDelete
  5. fuuuu ramai betul umat yang mengelike beliau.

    ReplyDelete
  6. kalau ramai friend bole ah...dah tu soh org like plak..hahaha

    ReplyDelete
  7. paling bnyk LIKE pun blh masuk guiness world record..

    ReplyDelete
  8. laa.. mmg de da ckp utk masuk record.. mstila ramai like.. haha~

    ReplyDelete
  9. na... gila ni baru la... punya men banyak... bule transfe ka..haha!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.