Skip to main content

Inilah Status Facebook Yang Mendapat 'Like' Terbanyak di Dunia





Apa yang anda harapkan setiap kali meng'update' status di Facebook? Selain mengharapkan apa yang anda tulis itu dibaca dan dikomen oleh rakan-rakan anda, paling kurang anda mesti mengharapkan status anda itu mendapat klik 'Like' yang banyak. Kan Kan? Hehe..


Setakat ini berapa banyak 'Like' yang pernah anda dapat? Adakah melebihi jumlah status di bawah ini yang mendapat jumlah 'Like' sebanyak 588,243 kali dalam dalam tempoh 24 jam saja?

Status ini milik seorang rapper terkenal, Lil Wayne yang berjaya memecahkan Rekod Dunia Guinness dengan mendapatkan Likes terbanyak didunia dalam tempoh 24 jam sahaja. 



Selain itu tempat kedua pula adalah milik syarikat Oreo dengan mendapat likes sebanyak 114,619 kali.


sumber :http://www.i-dus.com


Comments

  1. huih . gila arh .. banyak betul like dia .. hee :)

    ReplyDelete
  2. kalau org malaysia buat mcm tu, agak agak sape nk like? haha, gila.

    ReplyDelete
  3. kalo dkt Msia, mybe quote dri cite antu kak limah paling byk like.HAHAHA.

    ReplyDelete
  4. kat Malaysia Kak Limah dengan Usup Wilcha la paling popular...hahaha
    Jemput Datang Ke Blog Saya

    ReplyDelete
  5. fuuuu ramai betul umat yang mengelike beliau.

    ReplyDelete
  6. kalau ramai friend bole ah...dah tu soh org like plak..hahaha

    ReplyDelete
  7. paling bnyk LIKE pun blh masuk guiness world record..

    ReplyDelete
  8. laa.. mmg de da ckp utk masuk record.. mstila ramai like.. haha~

    ReplyDelete
  9. na... gila ni baru la... punya men banyak... bule transfe ka..haha!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.