Skip to main content

Rumah Hello Kitty Yang Cute gileer!




Ouch! Encik Billy jatuh cinta sudah dengan rumah ni...dulu-dulu time kecik lagi, minat jugak le dengan Hello Kitty ni..hehe




 Info Ringkas: 
  • Rumah Hello Kitty ini dimiliki oleh seorang rakyat China dan terletak di Shanghai.
  • Sebenarnya tiada siapa yang tinggal di rumah ini- ianya disewa sebagai rumah percutian untuk mereka yang bercuti di Shanghai.
  • So, kalau anda bercuti ke Shanghai dan peminat tegar Hello Kitty, jangan lupa untuk singgah di rumah ini. Anda mungkin akan pengsan.

 



sumber: www.random-good-stuff.com

Comments

  1. comelnyaaaaaa~~ agak2 kalau buat rumah mcm ni kat malaysia nampak pelik tak? hahaha~~ :D

    ReplyDelete
  2. wah.. hiasan dlmn die mmg cntik la..
    cntik2!

    ReplyDelete
  3. sangat comel....heheheh..:)
    tx 4 the great info!

    ReplyDelete
  4. wow!!! like like like like.. suke hello kitty!! =D

    ReplyDelete
  5. errkkk....ENCIK BILLY minat hello kitty?
    errr...rase macam pelik kejap. hehe. :)

    ReplyDelete
  6. @rj Etika minat kejap jer..time tu kecik lg lho..bukan tu sj,dulu2 minat jugak card captor sakura :p

    ReplyDelete
  7. OMG.. cute sngat2 la..:) cmna la rasa duk umah cmtu kn..:)

    ReplyDelete
  8. kenapa dulu masa pergi shang hai tak jumpa pun!:(

    ReplyDelete
  9. cutenye.. plik2.. sanggup dorang abiskan duit buat mnde2 camni.. huhu

    ReplyDelete
  10. hahaha..giler cute..klo kasi kat adik aku nih..konpem xmo kuar2 umah..

    ReplyDelete
  11. wow~
    nk g shanghai la mcm nie~
    sbbnya sgt sgt suke hello kitty~

    n nk dreamhouse mcm nie jugak lah~

    ReplyDelete
  12. @BillyNain

    samalah kita pun suke cardcaptor sakura ngan hello kitty jugak !!!!!!!!!!!!

    Ain

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.