Skip to main content

The Real Ugly Betty- Dari Hodoh Menjadi Antara Yang Tercantik

 Anda mungkin mempunyai rakan sekelas ketika kecil yang anda selalu kutuk dan ejek disebabkan rupa paras atau penampilan mereka yang buruk. Dan mungkin selepas 10 tahun kemudian mereka bukan lagi seperti yang anda katakan dulu. Malah mereka mungkin lebih cantik daripada anda. Sila lihat gambar-gambar di bawah ini untuk memahami apa yang Encik Billy cuba perkatakan...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 


so, janganlah sesuka hati mengutuk orang...sebab apa yang kita ejek dan kata pada orang tu tak mustahil akan pantul balik kepada kita suatu hari nanti- kata2 hikmah Encik Billy...hee hee

source: http://damnhot.net

Comments

 1. btul tu..jgn la kite senang lenang kutuk org lain...1 hari nanti mesti anda telan balik apa yg anda ckp tu...hihihi..benci pd org yg kutuk kekurangan org lain..peace no war..

  ReplyDelete
 2. dulu kawan2 selalu kutuk sy...... sekarangpun still kena kutuk2 jugak.. hahahaaaa...

  ReplyDelete
 3. @LennMommaChubby woh, sabar momma..mmg tak mudah nak puaskan hati sume org.yg penting kita tahu sape diri kita. Tuhan tak menilai rupa paras semata..

  ReplyDelete
 4. hahaha..pengajaran besar gak tu..masa kecik2,jgn nak bahan org sgt..hahaha

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.