Thursday, March 10, 2011

[Gambar]- Miss Russia 2011 Yang Boleh Tahan Hot




Natalia Gantimurova, gadis berasal dari Moscow ini baru saja diisytiharkan sebagai Miss Russia 2011


Info Ringkas:

  • Pertandingan akhir ‘Miss Russia 2011’ itu diadakan di dewan konsert Barvikha Luxury Village di pinggir Moscow pada awal Mac lalu. Pusingan kelayakan diadakan di 86 wilayah di seluruh Russia pada bulan November hingga Disember tahun lalu. 
  • Selain gelaran dan mahkota kemenangan, Gantimurova turut memenangi hadiah wang tunai berjumlah AS$100,000 (RM300,000) serta satu geran untuk belajar di mana-mana universiti pilihannya tidak kira di mana saja lokasi universiti berkenaan.  
  • Selain itu, sebagai ratu, Gantimurova juga perlu terbabit dalam pelbagai majlis kebajikan, sosial dan budaya bagi mempromosikan budaya dan kesenian Russia selain memperkenalkan gaya hidup sihat dan berjaya kepada masyarakat Russia selain menunjukkan sikap positif setiap masa serta menggalakkan pendidikan.


sumber: www.news.cn, http://english.sina.com

Entri-Entri Berkaitan.....

7 comments:

  1. die serius cantik..p bila senyum ok lah..hehehe

    ReplyDelete
  2. miss malaysia pun hot jugak...bukan orang luar jer....jaja

    ReplyDelete
  3. Boleh tahan jugak muke die..like!! :)

    ReplyDelete
  4. jenjalan sini..btw boleh tumpang tny x..nnti bila2 masuk my blog tgk ada x nuffnang kt header and yg rectangle besar tu..pening lor buat nuff tu

    ReplyDelete
  5. nk jadi ratu cantik jugak.. sbb boleh pilih je mne2 u..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails