Skip to main content

Follower ke-999, 1000 dan 1001 !



Alhamdulillah, setelah sekian lama, semalam secara rasminya blog Billy Info telah mempunyai follower sebanyak 1000++. Encik Billy mengucapkan terima kasih kepada korang semua yang sudi mem follow blog yang tak seberapa ini.



Oleh itu, Encik Billy nak bagi award kepada 3 follower bertuah blog ini. Sebabkan takde bajet nak bagi hadiah mahal-mahal, maka terima sajalah award 'cincai' tapi ikhlas gilee dari Encik Billy ni...

First, award untuk follower ke-999 diberikan kepada pemilik blog ini; fendikhairi.

Second, award untuk follower ke-1000 diberikan pula untuk pemilik blog ini alkisahsyazee.

Dan last sekali award untuk follower ke-1001 diberikan kepada pemilik blog ini nazrihanafiah.

Terima kasih...aishiteru...saranghaeyo!

Comments

  1. haha, its nice, hey, u wanna a cheap gadget, check this out...
    cheap gadget for U

    ReplyDelete
  2. Terima kasih banyak2 saya datang amek reward ni.... :)

    ReplyDelete
  3. terima kasih juga..^^, tharu btoi..x disangka-sngka..hehe..

    ReplyDelete
  4. nk jgk...tp tercepat lak foow dis blog..hahhaahha...xpe la nway dis blog so awful n give lot info...gud jobs! :)

    ReplyDelete
  5. @terataiflowerz awful? huhu...en Billy mghargai semua yg sudi follow blog ni.trimas a lot~

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.