Sunday, March 6, 2011

Follower ke-999, 1000 dan 1001 !



Alhamdulillah, setelah sekian lama, semalam secara rasminya blog Billy Info telah mempunyai follower sebanyak 1000++. Encik Billy mengucapkan terima kasih kepada korang semua yang sudi mem follow blog yang tak seberapa ini.



Oleh itu, Encik Billy nak bagi award kepada 3 follower bertuah blog ini. Sebabkan takde bajet nak bagi hadiah mahal-mahal, maka terima sajalah award 'cincai' tapi ikhlas gilee dari Encik Billy ni...

First, award untuk follower ke-999 diberikan kepada pemilik blog ini; fendikhairi.

Second, award untuk follower ke-1000 diberikan pula untuk pemilik blog ini alkisahsyazee.

Dan last sekali award untuk follower ke-1001 diberikan kepada pemilik blog ini nazrihanafiah.

Terima kasih...aishiteru...saranghaeyo!


Entri-Entri Berkaitan.....

10 comments:

  1. haha, its nice, hey, u wanna a cheap gadget, check this out...
    cheap gadget for U

    ReplyDelete
  2. Terima kasih banyak2 saya datang amek reward ni.... :)

    ReplyDelete
  3. terima kasih juga..^^, tharu btoi..x disangka-sngka..hehe..

    ReplyDelete
  4. nk jgk...tp tercepat lak foow dis blog..hahhaahha...xpe la nway dis blog so awful n give lot info...gud jobs! :)

    ReplyDelete
  5. @terataiflowerz awful? huhu...en Billy mghargai semua yg sudi follow blog ni.trimas a lot~

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails