Tuesday, March 8, 2011

20 Artis Lelaki Terkacak di Malaysia




Jika semalam kita melihat 20 Artis Wanita Tercantik di Malaysia, apa kata hari ini kita tengok pula 20 Artis Lelaki Terkacak di Malaysia. Senarai-senarai di bawah adalah mengikut ranking dari 20 hingga 1...


20. Fizo Omar (pelakon)


19. Syamsul Yusof (pelakon/pengarah)


18. Aaron Aziz (pelakon)


 17. Hans Isaac (Pelakon)


 16. Andy Estranged (Pemuzik)


 15. Ryzal Jaafar (Pelakon)


 14. Hairul Azreen (Pelakon)


 13. Hansen Lee (Model/ Penyampai TV)


 12. Zach X-factor (Pelakon/Penyanyi)


 11. Remy Ishak (Pelakon)


 10. Adi Putra (Pelakon)


 9. Zizan Nin (Pelakon)


8. Henry Golding (Penyampai TV/ Model)


 7. Azlee Khairi (Pelakon/ Model)


 6. Redza Minhat (Pelakon)


 5. Amin Hayat (Penyampai TV)


 4. Miller/Muhammad Suhaimi (Pelakon/Model)


 3. Nazim Othman (Pelakon/Model)


 2. Ashraf Sinclair (Pelakon)


 1. Ashraf Muslim (Pelakon)



Entri-Entri Berkaitan.....

45 comments:

  1. rasanya aaron tu org singapore kan ? boleh masuk gak ek ? kihkihkih . dari dulu saya minat henry and ashraf . great personality without controversy ^^

    ReplyDelete
  2. yeah! asyraf muslim mukanya nampak bersih! bukan bersih sbb dia kuat solat, yelah, manalah kita tau, kan, tp bersih dr jelawat2, jeragat or wat so ever lah..trut me, sbb pernah jumpa face to face~hehe..

    ReplyDelete
  3. ko wat ranking ikot sendiri ke fakta nih?.. knape ak x der?..ce explen..ce explen...grrrr

    ReplyDelete
  4. nak yang kasanova. anak2 dato2 ke... hehe

    ReplyDelete
  5. aku lg hensem dr ashraf muslim! kekeke

    ReplyDelete
  6. hensem3x...yg 1 dan 2 muka dan nama cam sama sja.

    ReplyDelete
  7. yang 1-19 i x kisah, janji yang 1st tu i like..haha..
    td skroll dr atas ke bawah, dlm ati berdegup2 awk bg asyraf no. bape..klu takde,memang nk boikot la awk nye blog...nasib letak no.1..hehe..

    ReplyDelete
  8. haha...
    hensem..sejuk ati bce entry ney..haha

    ReplyDelete
  9. asraf muslim mmg hensem!..:)
    hensem ngn peribadi nya..:)

    ReplyDelete
  10. klo ikut ranking aku, remy ishak out of the list..ahahahah.. miller pon masuk gak walaupon die bnyk active kat indon..wow.. aku suka amin hayat..suara die pon sedap.heheh

    ReplyDelete
  11. hehehhe...ustaz amirul xle disangkal dh la..PERFECT! heheeh "^^ but nape henry golding y SANGAT HOT tuh bkn no.2...haiiyooo!!

    ReplyDelete
  12. Patutnya yang dah kawin and tua tak payah include. Buang karan je [Sinclair, Zizan, Adi Putra, Hans] kecuali Aaron sebab dia so gorgeous.

    Yang gay mcm no. 4 dengan no. 5 pun patutnya tak payah masuklah. Biar yang tulen je masuk list ni.

    ReplyDelete
  13. no.1 memang terbukti kehansemannya..hehe =)

    ReplyDelete
  14. mana anuar zain? he's getting old yet he's still gorgeous! :( and aaron aziz should be in top 10.. huhu

    ReplyDelete
  15. sokong nurshamimi zainuddin :)

    ReplyDelete
  16. hellooo....
    aaron aziz isn't malaysian ok??

    ReplyDelete
  17. mmg da agk dah, msti Asyraf Muslim rankin pertama.. hehe~ tp, honestly, hansen lee x lwa k,, sptt nya calon kn la zulkifle ariffinn.. adei.. and aaron aziz bkn malaysian..huhu~

    ReplyDelete
  18. aaron aziz n ady putra may not be malaysian (they are singaporean),but their careers are malaysian based n can be considered as malaysian artist

    ReplyDelete
  19. aaron tu lelaki paling kacak di antara semua itu.... bukan sahaja kacak malah bijak.. hope I can meet him! :o :D

    ReplyDelete
  20. @h A n Y SAshrah muslim ke ashraf sinclair? kalau ashraf sinclair terlebih lebih kontroversi hahaha.

    ReplyDelete
  21. ashraf muslim tgk muke je sejuk ati... hehehe

    ReplyDelete
  22. mcm tak betol je ranking nie... hehe...

    ReplyDelete
  23. mengikut aku la, ini list aku

    1,ashraf muslim
    2,fizo omar
    3.henry golding
    4.aaron aziz
    5.amin hayat
    6.nazim osman
    7.ryzal jaafar
    8.syamsul yusof
    9.ashraf sincler
    10.remy isyak
    11.zach
    12.hans
    13.zizan
    13.adi putra(tp bibir die tebal sikit la)
    14.lu pikir la sendiri. penat la kena scroll .

    aku rase banyak lagi artis hensem shaheizy sam,shaz jaszle,awal ashari,fahrin ahmad,danny x factor kan.yg sebok nak msuk kan orang yg tak femes kat malaysia PEHALLL

    ReplyDelete
  24. semua memang layak ada dlm list. tp kedudukan dia tak betul rasanya. heheh

    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  26. Hensemnya...indah sungguh ciptaan Allah :)

    ReplyDelete
  27. mne REDZA SYAH???
    kan die paling hot anatra yg bukan artis tp kawen ngan artis....

    ReplyDelete
  28. agak2 ashraf muslim ni dah kawen lain skrg ni, korang still nak jadikan die idaman hati yang perfect ke? Puihhh la

    ReplyDelete
  29. Kikih..dulu suke no 1 skrg failed

    ReplyDelete
  30. Tak tahu why I' keep stalking the number 5 even I don't like him so much .. Nazim Othman Would Be pretty If he be a girl XD, But Allah cipta Dia Jadi Lelaki Pun Hansem La Juga.. The Best Nickname for him is... Pretty Man ?! Amacam ? CD

    ReplyDelete
  31. Xske n0 1, alim2 kcing

    ReplyDelete
  32. Review 8TV WORD MVP WINNER Aman-RA #PANTUN100KERAT http://www.soundcloud.com/aman-ra

    ReplyDelete
  33. wahhh di malaysia juga ganteng-ganteng ya..
    ada beberapa juga yang jadi astis indonesia di antaranya asraf dan milleh..
    kalo yang belum aku kenal sih aku paling suka yang no 1 gan..
    ganteng :)

    terimakasih ya potsingannya ;)

    ReplyDelete
  34. Zul ARiffin !!!!10000x hensem dari beberapa yg tersenarai la

    ReplyDelete
  35. Eh, ni fakta ke ikut sendiri nie??? Yg first tak encem pon... Bagi saya la... Hehehe jgn marah haa....

    ReplyDelete
  36. Aku tak berapa minat aaron aziz. Aku lebih minat amin hayat. Aku mesti tengok berita walaupun bukan dia penyampainya.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails