Saturday, February 12, 2011

Wanita Dengan Bulu Mata Terpanjang di Dunia



 

Fakta Ringkas:
  • Rekod ini dicipta pada 29 Disember 2009 oleh seorang wanita China dan diiktiraf oleh Guinness Book of World's Record. 
  • Mengikut sumber, pertumbuhan bulu mata yang panjang milik wanita ini adalah disebabkan oleh kesan sampingan dari sejenis ubat yang diambil olehnya.
  • Sayangnya tak banyak info yang dapat diperoleh ttg wanita ini, T_T

 
 

 p/s: terfikir jugak, macam mana pompuan ni melihat ea?

sumber: http://worldmustbecrazy.blogspot.com

Entri-Entri Berkaitan.....

22 comments:

  1. cam x selesa je dengan bulu mata camtu..nak tegok org pon x nampak..kena selak dulu..macam langsir~

    ReplyDelete
  2. macam fake je sebab boleh nampak gam putih2 yg selalu guna untuk false lashes.

    ReplyDelete
  3. Ishhh... Mcm palsu saja... Nampak sgt kena gam coz nampak gam color putih.... Betul kah ni??...

    ReplyDelete
  4. bukan ada gam ke kat mata dia tu ha?

    ReplyDelete
  5. herm geli..kalo btul pun xnk la ade bulu mata cm tu

    ReplyDelete
  6. @Mardhiyyah Ridzuan ye, nmpk cm tipu je..tp xtau la fake or real

    ReplyDelete
  7. @Nor Moscow not sure la...but drp sumber intenet, they claim its real

    ReplyDelete
  8. @Rehany Park owh, en Billy x perasan pun yg gam putih tu..

    ReplyDelete
  9. @LennMommaChubby betul ke x walluhualam..ni drp intenet je ni.kdg2 sumber dr intenet ni bkn nye ley pecaya..tol x? hehe

    ReplyDelete
  10. @terataiflowerz kalo betul2 ada pun menyusahkan je..hehe

    ReplyDelete
  11. fake... kalau kita nak fikir2 kan... takde lah bulu mata org selebat tu kan... ketara bebeno nipu nyer... ehe3...

    ReplyDelete
  12. dah macam rambut haha

    ReplyDelete
  13. x nampak ke dia guna bulu mata palsu?
    nampak sngat gam bulu mata dia tu..

    ReplyDelete
  14. die potong rambut yg dikehendaki lepastu die letak kat bahagian bulu mata... mungkin kowt.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails