Skip to main content

Topi Keledar Cukur Rambut Dalam Tempoh 20 saatSeorang lelaki di New York berjaya mencipta topi keledar yang berfungsi untuk mencukur rambut hanya dalam tempoh 20 saat.

Topi keledar itu mempunyai empat pisau pencukur yang melakukan tugas dengan bantuan dua motor selain dilengkapi krim pencukur.


Klip video topi keledar itu disiarkan di laman URLesque.com dan dicipta oleh seorang lelaki dikenali hanya dengan nama Boris.

Dalam klip tersebut, seorang lelaki menguji topi keledar tersebut walaupun dia kelihatan menggigil.


Selepas dia memakai topi keledar itu, rambut lelaki berkenaan licin dicukur dan terdapat krim berwarna putih pada kulit kepalanya.


Klip Demo


 sumber: http://news.cnet.com

Comments

 1. pergh maju2..haha..jgn tcukur kepala dah la..haha

  ReplyDelete
 2. gila seram.. ak lebih rela suh adik ak gunting kat mat india tu je..:)

  ReplyDelete
 3. Jgn salah pakai helmet sudah la.. Nanti bila buka helmet tu, rambut hilang ntah d mana... ^^,

  ReplyDelete
 4. @aNnEtu ah, menakutkan kan kalau tercukur kepala

  ReplyDelete
 5. @cik-terompah yup encik Billy pun sama..goosebump tiba2

  ReplyDelete
 6. @LennMommaChubby haha, ini sgt lawak momma! betul tu, jgn salah pakai dh le :p

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.