Friday, February 11, 2011

Konsep Perkahwinan Paling Pelik



Sesiapa yang berhajat untuk berkahwin dan masih tercari-cari konsep perkahwinan yang sesuai, mungkin konsep-konsep di bawah boleh menjadi panduan anda. Yelah, boring jugak kan balik2 konsep fairy tale, konsep dalam taman dan macam2 lg le...


Konsep Perkahwinan Zombie!
   
Perkahwinan Stail Gothic


 Kahwin ala-ala Shrek


Konsep Tapak Pembinaan


Konsep Maharaja Korea


Konsep Kain Terpanjang


Konsep Ketenteraan

Entri-Entri Berkaitan.....

22 comments:

  1. yg konsep korea tu apa yg peliknya?

    ReplyDelete
  2. huhuhu...yg ats skali 2 org melayu je?

    ReplyDelete
  3. @Miss Bluepinkiey ada lg yg lebey teruk dan over dr ni tp en Billy x letak sb 18sx sgt..hehe

    ReplyDelete
  4. @Anonymous xde apa pun yg peliknya, tp konsep tu menarik.kt msia jrg org buat konsep mcm tu :)

    ReplyDelete
  5. sy pernah tengok org kawin pkai costume baby... cute.... hehe

    ReplyDelete
  6. fuhh.. ada gak mcm tu kan.. hehe

    ReplyDelete
  7. @ijam ismail tak kot..ni just random pic dr intenet..nmpk muka diorg cm org jepun atau cina..tak mungkin org melayu

    ReplyDelete
  8. @LennMommaChubby ow yeke, tak jumpa pulak time dok cari2 kt intenet..kt mana tu? hehe

    ReplyDelete
  9. konsep kahwin kat atas helikopter pun ade..nasb baik paderi tu sempat mengahwinkan dorg..kalo x kang jd majlis pengebumian

    ReplyDelete
  10. @tulus sweet xsesuai lah ngn cik tulus yg kiut-miut tu! hee~

    ReplyDelete
  11. suka yg konsep maharaja korea!..hihi..sbb comel je bulat2 merah kat pipi tu

    ReplyDelete
  12. okla,nnt nak kawen nak buat konsep pelik2 gak la...

    ReplyDelete
  13. @Puteri0409 owh, ni mesti peminat korea kn..haha, good2..comel benda bulat2 merah kt pipi tu..hehe

    ReplyDelete
  14. @n u r k i m a okeh..nt boley masuk blog en. Billy.hihi

    ReplyDelete
  15. konsep 1-x pernah terfikir..
    konsep 2-x kena ngan budaya..
    konsep 3-takut anak kena badi..
    konsep 4-cam seronok..ley keliling kg
    konsep 5-mak ayah x setuju asenye...
    konsep 6-membazir je,kain putih ley wt kain
    kapan
    konsep 7-cam nk g perang, org nk kawinnn..

    ReplyDelete
  16. "billy nk cbe yg ne..??hehe..xsenonoh..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails