Skip to main content

Konsep Perkahwinan Paling Pelik



Sesiapa yang berhajat untuk berkahwin dan masih tercari-cari konsep perkahwinan yang sesuai, mungkin konsep-konsep di bawah boleh menjadi panduan anda. Yelah, boring jugak kan balik2 konsep fairy tale, konsep dalam taman dan macam2 lg le...


Konsep Perkahwinan Zombie!
   
Perkahwinan Stail Gothic


 Kahwin ala-ala Shrek


Konsep Tapak Pembinaan


Konsep Maharaja Korea


Konsep Kain Terpanjang


Konsep Ketenteraan

Comments

  1. yg konsep korea tu apa yg peliknya?

    ReplyDelete
  2. huhuhu...yg ats skali 2 org melayu je?

    ReplyDelete
  3. @Miss Bluepinkiey ada lg yg lebey teruk dan over dr ni tp en Billy x letak sb 18sx sgt..hehe

    ReplyDelete
  4. @Anonymous xde apa pun yg peliknya, tp konsep tu menarik.kt msia jrg org buat konsep mcm tu :)

    ReplyDelete
  5. sy pernah tengok org kawin pkai costume baby... cute.... hehe

    ReplyDelete
  6. fuhh.. ada gak mcm tu kan.. hehe

    ReplyDelete
  7. @ijam ismail tak kot..ni just random pic dr intenet..nmpk muka diorg cm org jepun atau cina..tak mungkin org melayu

    ReplyDelete
  8. @LennMommaChubby ow yeke, tak jumpa pulak time dok cari2 kt intenet..kt mana tu? hehe

    ReplyDelete
  9. konsep kahwin kat atas helikopter pun ade..nasb baik paderi tu sempat mengahwinkan dorg..kalo x kang jd majlis pengebumian

    ReplyDelete
  10. @tulus sweet xsesuai lah ngn cik tulus yg kiut-miut tu! hee~

    ReplyDelete
  11. suka yg konsep maharaja korea!..hihi..sbb comel je bulat2 merah kat pipi tu

    ReplyDelete
  12. okla,nnt nak kawen nak buat konsep pelik2 gak la...

    ReplyDelete
  13. @Puteri0409 owh, ni mesti peminat korea kn..haha, good2..comel benda bulat2 merah kt pipi tu..hehe

    ReplyDelete
  14. @n u r k i m a okeh..nt boley masuk blog en. Billy.hihi

    ReplyDelete
  15. konsep 1-x pernah terfikir..
    konsep 2-x kena ngan budaya..
    konsep 3-takut anak kena badi..
    konsep 4-cam seronok..ley keliling kg
    konsep 5-mak ayah x setuju asenye...
    konsep 6-membazir je,kain putih ley wt kain
    kapan
    konsep 7-cam nk g perang, org nk kawinnn..

    ReplyDelete
  16. "billy nk cbe yg ne..??hehe..xsenonoh..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.