Skip to main content

Ilusi Optik (14)- Ilusi Optik Paling Simple!




Simple jer nak buat ilusi optik macam kat bawah ni, tak payah nak guna magic, photoshop ke hape ke...macam mana? Korang tengoklah gambar kat bawah ni betul-betul, nanti korang taulah sendiri :p


simple kan??


Comments

  1. hahahha...
    just itam(wat byg) kan kat tepi 2...
    sgt simple...
    hahaha

    ReplyDelete
  2. nak try la!!! hahaha siyes terapung!

    ReplyDelete
  3. 1st time tgk cam.. wahh, hebat.. tgk 2nd time, ceh.. senang je..aduss...

    ReplyDelete
  4. sekali pandang nmpak biase je..bila tgk lame2 nmpak lelaki tu terapung..pasal warna itam kasut dia tu kot! kontras ngan warna jalan, so nmpk la camtu...ye ke?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.