Thursday, February 17, 2011

[Gambar]- Artis Indonesia Tanpa Mekap




Luna Maya (model, penyanyi, pengacara)

Dewi Sandra (pengacara)

Agnes Monica (penyanyi, pelakon)

Dedy Corbouzier (mentalist)

Andien (Penyanyi)

Acha Septriasa (penyanyi/pelakon)

Dewi Persik (penyanyi dangdut)

Gita Gutawa (penyanyi)

Kinaryosih (model)

Krisdayanti (penyanyi)

Masayu Anastasya (pelakon)

Maya Estianty (penyanyi)

Mulan Jameela (penyanyi)

Sheila Marcia (pengacara, pelakon, penyanyi)

sumber: http://www.zimbio.com

Entri-Entri Berkaitan.....

17 comments:

  1. Ada beberapa org artis yang memang cantik tanpa mekap... Kecantikan semula jadi...

    ReplyDelete
  2. ada yang mmg cantik walau xgunakan mekap..

    ReplyDelete
  3. itu le gunanye make up.naikkan seri muka secara tak semulajadi.hehe

    ReplyDelete
  4. Bhahaha..hodohnya muka dia tanpa mekap....

    ReplyDelete
  5. nak nengok lagi lagi lagi...hehehe

    ReplyDelete
  6. Luna, Acha & Agnes still lawa pada mata aku walau tanpa mekap.

    ReplyDelete
  7. ohh mrk mmg sexy belaka...malatop! "^^

    ReplyDelete
  8. Acha je yang nampak cantik makeup or without makeup :)

    ReplyDelete
  9. BKN ARTIS TU YG CANTIK, MAKEUP YG CANTIK.....

    ReplyDelete
  10. muln jamela cun tnp makeup..yg len2..emm..hncur..

    ReplyDelete
  11. woi foto nabila syakib la tarok disini, dia ga pake make up pun dah cantik, malaysia mati aja kau!

    ReplyDelete
  12. Artis malaysia juga banyak yang cantik kok , Siti Nurhaliza saya suka ,cantik sekali ^^

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails