Skip to main content

Follower ke-900 !!

Alhamdulillah, kini follower Billy Info sudah pun mencecah ke angka 900!! 
Terima kasih kepada korang semua pengunjung-pengunjung dan pembaca-pembaca budiman yang sudi menjengah blog Encik Billy yang tak seberapa ini. 

Dan seperti biasa, Encik Billy ingin memberi penghargaan kepada follower bertuah yang menjadi follower ke-900 BillyInfo. Manusia bertuah tersebut ialah si empunya bernama doll's_wicked. Malangnya beliau tidak pula meninggalkan sebarang link ke blog beliau utk Encik Billy dan korang semua terjah. Message di shoutbox pun tak ada..

Apa-apa pun, En Billy mengucapkan terima kasih kepada beliaw, ms. dolls_wicked. Juga terima kasih tak terhingga kepada sesiapa saja yang singgah, terjah, baca atau guling-guling dekat blog ni...uhibbukum, saranghaeyo, lap U !!


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.