Sunday, February 20, 2011

Aksi Kanak-Kanak Yang Mencuit Hati




Zaman kanak-kanak adalah zaman yang serba indah. Kalau boleh diputarkan kembali masa, Encik Billy ingin kembali ke zaman tu, duduk kat situ dan kekal selama-lamanya macam di alam Neverland (alam Peter Pan yang mana kanak-kanak tak akan besar). Kan Best? Hehehe...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sumber: http://smilepanic.com

Entri-Entri Berkaitan.....

7 comments:

  1. apa yang lawaknya kat malaysia tu?
    huhu

    ReplyDelete
  2. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Sebuah persahabatan....
    Terima kasih
    kembara ziarah maya”

    anak -anak penyejuk mata penenang jiwa...... gelagatnyerrr spontan mencuit hatiiii....

    ReplyDelete
  3. @tulus sweet owh yang baby girl naik moto tu ker? hehe...she's cute lol..

    ReplyDelete
  4. hahahha..yg ur adopted tu plg sadis! =D

    ReplyDelete
  5. Ada yg lwk,Ada yg mncuit hti,ada yg sdis,dan Ada jugak yg LUCAH!!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails