Sunday, February 27, 2011

Ais Krim Susu Ibu (nyam nyam!)




Aiskrim ini diberi nama Baby Gaga

 

Info Ringkas:

Ais krim berperisa susu manusia mula dijual di sebuah restoran baru di London.

Dengan harga £14 (RM70) yang dipanggil Baby Gaga, ia boleh didapati di restoran Icereamists di Covent Garden.

Susu manusia dari penderma berkenaan diadun dengan perisa vanila Madagascar dan kulit lemon berkenaan kemudian dijadikan ais krim.

Pengasasnya, Matt O’Connor berkata: “Baby Gaga ini amat berkrim. Tiada siapa yang melakukan sesuatu yang menarik dengan ais krim sejak 100 tahun lalu.”


Lagi gambar-gambar menarik:

 
 
 
 
 
 
 

sumber: berita harian, http://www.aolnews.com, http://www.dailymail.co.uk

Entri-Entri Berkaitan.....

7 comments:

  1. haish.,.kalu sama ibu susuan xle kawen.. ni xtahu susu ibu mane..aiyak..gilak!

    ReplyDelete
  2. mke dlm gamba last tu mcm x rela je.. haha

    ReplyDelete
  3. ohhh tak sanggup den nak makan..ntah2 mak ayam punyer susu..aiyakkkk..

    ReplyDelete
  4. ayoyo...gelinya...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails