Skip to main content

Rekod Vagina Terkuat di Dunia



 Hmm, macam ni pun ada ke? Ya, memang ada! Manusia ni, kalau nak cipta rekod, macam-macam dia sanggup buat. Macam yang inilah, rekod vagina(kemaluan wanita) terkuat di dunia. Apa yang kuatnya? Haishh, gerun Encik Billy mendengarnya!

Wanita dari Rusia ini mampu mengangkat beban seberat 14 kg menggunakan kemaluannya.

Fakta Ringkas: 
  • Tatiana Kozhevnikova, 42 tahun adalah pemegang rekod dunia yang baru untuk kategori mengangkat beban (bola kristal) seberat 14 kg pada vaginanya.
  • Gelaran ini telah diiktiraf oleh Guinness Book of World Records setelah memperbaharui rekod sebelum ini yang turut dipegang olehnya.
  • Dia mendakwa telah melatih otot-otot vaginanya selama 15 tahun untuk mencapai prestasi yang luar biasa seperti itu.
  • Malah dia turut memberi nasihat kepada wanita-wanita di luar sana ; 'Latihlah otot vagina anda selama 5 minit setiap hari, dan hanya dalam satu minggu anda akan dapat memberi kenikmatan yang luar biasa pada diri dan pasangan anda ketika melakukan hubungan intim.' 

Hmm...amacam?

 sumber: ruanghati.com

Comments

  1. hak3 ..
    macam niey pun ada ..
    kuat tol tu*blushing*

    singgah sini :)

    ReplyDelete
  2. ish..ade jgak mcm tu..mcm da xde keje..

    ReplyDelete
  3. @cik miera ada dia sebut cara2 nk latih tp en. Billy x letak sb cm ngarut pastu mcm explicit la pulak.huhu

    ReplyDelete
  4. haahahahhah....gile...tak saket ke??~
    huuhhuuhuh

    ReplyDelete
  5. aku takot laki kalah di ranjang kalo sama dia..kah kah kah..

    ReplyDelete
  6. nanti tak boleh beranak baru dia tau

    ReplyDelete
  7. ini klu dia kemutt.......hahahahahahaha

    ReplyDelete
  8. @Dye Kronniesar even en Billy yg tgk ni pun dpt rasa cm sakit..apatah lg die

    ReplyDelete
  9. @*cimOt* haha, en. Billy takot kalu dpt bini cmni..

    ReplyDelete
  10. aiyooooo ! scary laaaaa....
    huk²....merah pipi ku menahan malu...
    kihkihkih

    ReplyDelete
  11. best glr siot dpt bini mcm ni....
    kemutan m`bawa pdah...
    compem t`igt2 smpi ke `liang`....

    ReplyDelete
  12. ade ke laki suke pmpn kuat cmni??

    ReplyDelete
  13. @Anonymous yeke best..kalu padah yg dapat, apa yg bestnye? erk....

    ReplyDelete
  14. @Anonymous ada lah kot..lelaki2 yg sukakn cabaran..hak3

    ReplyDelete
  15. "uii..ley kew cmtu..ngeri mndengrnya..haha..tp llki mst suke kn..hak..hak..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.