Sunday, January 16, 2011

Rekod Vagina Terkuat di Dunia



 Hmm, macam ni pun ada ke? Ya, memang ada! Manusia ni, kalau nak cipta rekod, macam-macam dia sanggup buat. Macam yang inilah, rekod vagina(kemaluan wanita) terkuat di dunia. Apa yang kuatnya? Haishh, gerun Encik Billy mendengarnya!

Wanita dari Rusia ini mampu mengangkat beban seberat 14 kg menggunakan kemaluannya.

Fakta Ringkas: 
  • Tatiana Kozhevnikova, 42 tahun adalah pemegang rekod dunia yang baru untuk kategori mengangkat beban (bola kristal) seberat 14 kg pada vaginanya.
  • Gelaran ini telah diiktiraf oleh Guinness Book of World Records setelah memperbaharui rekod sebelum ini yang turut dipegang olehnya.
  • Dia mendakwa telah melatih otot-otot vaginanya selama 15 tahun untuk mencapai prestasi yang luar biasa seperti itu.
  • Malah dia turut memberi nasihat kepada wanita-wanita di luar sana ; 'Latihlah otot vagina anda selama 5 minit setiap hari, dan hanya dalam satu minggu anda akan dapat memberi kenikmatan yang luar biasa pada diri dan pasangan anda ketika melakukan hubungan intim.' 

Hmm...amacam?

 sumber: ruanghati.com

Entri-Entri Berkaitan.....

26 comments:

  1. hak3 ..
    macam niey pun ada ..
    kuat tol tu*blushing*

    singgah sini :)

    ReplyDelete
  2. ayok...scary plak tibe2..ngeee

    ReplyDelete
  3. aiyo..nk latih cmne?ish,ngarut je

    ReplyDelete
  4. ish..ade jgak mcm tu..mcm da xde keje..

    ReplyDelete
  5. @cik miera ada dia sebut cara2 nk latih tp en. Billy x letak sb cm ngarut pastu mcm explicit la pulak.huhu

    ReplyDelete
  6. haahahahhah....gile...tak saket ke??~
    huuhhuuhuh

    ReplyDelete
  7. aku takot laki kalah di ranjang kalo sama dia..kah kah kah..

    ReplyDelete
  8. nanti tak boleh beranak baru dia tau

    ReplyDelete
  9. ini klu dia kemutt.......hahahahahahaha

    ReplyDelete
  10. @Dye Kronniesar even en Billy yg tgk ni pun dpt rasa cm sakit..apatah lg die

    ReplyDelete
  11. @*cimOt* haha, en. Billy takot kalu dpt bini cmni..

    ReplyDelete
  12. aiyooooo ! scary laaaaa....
    huk²....merah pipi ku menahan malu...
    kihkihkih

    ReplyDelete
  13. best glr siot dpt bini mcm ni....
    kemutan m`bawa pdah...
    compem t`igt2 smpi ke `liang`....

    ReplyDelete
  14. ade ke laki suke pmpn kuat cmni??

    ReplyDelete
  15. @Anonymous yeke best..kalu padah yg dapat, apa yg bestnye? erk....

    ReplyDelete
  16. @Anonymous ada lah kot..lelaki2 yg sukakn cabaran..hak3

    ReplyDelete
  17. "uii..ley kew cmtu..ngeri mndengrnya..haha..tp llki mst suke kn..hak..hak..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails