Thursday, January 20, 2011

Gambar Kahwin Marion Caunter Dan SM Nasarudin di Maldives


Ada orang forwardkan through email, so Encik Billy share kan lah di sini. Majlis resepsi kedua pasangan ini berkonsepkan beach wedding. Menarik! Tema sume warna putih, pantai dia pun lawa, pasir halus tulus mulus, langit biru, laut biru..konsep terbuka memang cantik! Cuma yang tak berkenannya, nampak terlalu kebaratan laa..

 


 
 
 
 
 
 

sumber: http://dalilainreallife.blogspot.com/

Entri-Entri Berkaitan.....

16 comments:

  1. waaa... duit berkoyan2, bisa bikin apa jua.. :p

    ReplyDelete
  2. aku bukan le nk kata...tp gambar kahwin yg 1st tu da mcm cara org kristian kawin pulak.yg laki sblh diorg tu, dok bca kitab pe agaknya?

    ReplyDelete
  3. entah la..
    nak komen macam mana pun tak tau..
    dah macam orang kristian kawen pulak..
    memang kita tak dengar apa lelaki pegang buku tu kata apa..
    tapi gambar menceritakan segalanye..
    jangan dekati fitnah jika tak mahu difitnah!!

    ReplyDelete
  4. maldives memang superb n beautiful

    lelaki tu mcm pelayan.. agaknya tgh ambik order kot.. hu3

    ReplyDelete
  5. @nawaitoo en. Billy no commentlah pasal bca kitab ke apa ke..sekadar bersangka baik jer

    ReplyDelete
  6. @Nur Misnan yah, bersangka baik jer..huhu maldive mmg superb n beautiful

    ReplyDelete
  7. waduh.western sungguh.. tgk wedding adik SM tuh pon dahsyat gak.. konon ala2 fairy tale la..

    ReplyDelete
  8. diorg ni berapa kali agaknya nak kawen? bukan ke hari tu dh buat..?

    ReplyDelete
  9. huuuuuuu...mmg cun lah beach wedding..
    MALDIVE plak..hemmm..rzki org~

    ReplyDelete
  10. hmmmm tak tahu la nak kata ape kan? bkn ni aje. ade byk lg...mmg ala2 kristian je kawen. lg 1, marion tu kan rasenye mesti xde rase pape bile peluk islam. hye sekadar tukar agama dlm i/c je la tu..marion harus dididik..as a true muslimah as well..hmmm

    ReplyDelete
  11. "sebagai suami sepatotnye ddik istri yg bru pelok islm tu nlai2 islm tu..ni x..kwen pun ala2 kristian..nmpk cngt kn..

    ReplyDelete
  12. permandangan mmg superb tp majlis dh cm majlis kwin kristian lak...ish...terlampau kaya pn pyh gak lh kn, terlampau byk duit spai xth nk wt yg sdap mata pndang....main boh je...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails