Sunday, January 16, 2011

[Gambar]- Cute Baby Sleeping



Baby-baby kat bawah ni sangat edorabel dan gojes! Cute je bila tengok baby-baby ni tido. Certainly, bila anda tengok gambar-gambar mereka kat bawah ni, anda akan teringin untuk jadi baby semula..! hehe.

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sumber: google search image, http://www.allpics4u.com

Entri-Entri Berkaitan.....

10 comments:

  1. comel sangat sangat! gambar dr anne geddes kan?

    ReplyDelete
  2. @Mama Kembar 3 ow ye eh? Encik Billy pun x sure dr sape...dr sumber yg en billy amik tu, dia x mention pulak nm anne geddes tu

    ReplyDelete
  3. baby ni memang suka tido menonggeng ye . kihkihkih :)

    ReplyDelete
  4. mama pun teka je ni gambar anne geddes, sbb style shot tu lebih kurang. mmg specialty dia ambik pics baby cute cute camni. kalau u pi tgk kat website dia, banyak gambar babies yg buat u rasa nak cubit cubit je semua hehehe

    ReplyDelete
  5. @Mama Kembar 3 en Billy pun baru 1st time dgr nma anne geddes tu.huhu lps ni nk g tgk website dia lah..

    ReplyDelete
  6. @Nadhirah-chan hehe sian diorg..nk wat cne dianya photografer tu suh tido menonggeng, terpaksalah baby-baby tu..

    ReplyDelete
  7. heeeee! nape comel sangat ni! geramlah! hiiiiii~ =))))

    ReplyDelete
  8. yg paling atas paling comelllllllllll

    mcm nak makan jewp. hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails