Skip to main content

[Gambar]- Cute Baby Sleeping



Baby-baby kat bawah ni sangat edorabel dan gojes! Cute je bila tengok baby-baby ni tido. Certainly, bila anda tengok gambar-gambar mereka kat bawah ni, anda akan teringin untuk jadi baby semula..! hehe.

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sumber: google search image, http://www.allpics4u.com

Comments

  1. comel sangat sangat! gambar dr anne geddes kan?

    ReplyDelete
  2. @Mama Kembar 3 ow ye eh? Encik Billy pun x sure dr sape...dr sumber yg en billy amik tu, dia x mention pulak nm anne geddes tu

    ReplyDelete
  3. baby ni memang suka tido menonggeng ye . kihkihkih :)

    ReplyDelete
  4. mama pun teka je ni gambar anne geddes, sbb style shot tu lebih kurang. mmg specialty dia ambik pics baby cute cute camni. kalau u pi tgk kat website dia, banyak gambar babies yg buat u rasa nak cubit cubit je semua hehehe

    ReplyDelete
  5. @Mama Kembar 3 en Billy pun baru 1st time dgr nma anne geddes tu.huhu lps ni nk g tgk website dia lah..

    ReplyDelete
  6. @Nadhirah-chan hehe sian diorg..nk wat cne dianya photografer tu suh tido menonggeng, terpaksalah baby-baby tu..

    ReplyDelete
  7. heeeee! nape comel sangat ni! geramlah! hiiiiii~ =))))

    ReplyDelete
  8. yg paling atas paling comelllllllllll

    mcm nak makan jewp. hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.