Skip to main content

[Chocolate Arts]- Pelbagai Bentuk Coklat Yang Unik

Anda peminat coklat tapi bosan dengan bentuk coklat bar yang anda makan? Apa kata anda cuba coklat-coklat pelbagai bentuk di bawah. Anda pasti tidak bosan!

Cokelat kasut bertumit tinggi

Cokelat Screwdriver

Cokelat berbentuk setem

Cokelat kasut sukan

Cokelat paku 6 inci

Cokelat pisau lipat

Cokelat laptop

Cokelat Keyboard

Cokelat kereta F1

Cokelat kalkulator

yeah, anda pasti tidak bosan bila membayangkan anda sedang memakan kasut atau paku yg sebenarnya! :p


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktor yang agak dominan dalam menentukan saiz zakar normal adalah faktor genetik. Ini adalah satu faktor penting yang mesti berbeza dari setiap bangsa, keturunan, dan negara secara keseluruhannya.  

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.