Skip to main content

Beg Shopping Paling Kreatif



Kat bawah ni antara beg shopping yang paling kreatif pernah Encik Billy tengok. Nak tersembul biji mata ni... haha kreatif+loqlaq betui depa ni.

Ini antaranyalah....


 


Design kat atas tue cam over dan ekstrim jugak lah kan? Tapi yang kat bawah ni, sejuk sikit mata memandang..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So, beritahu en. Billy, what's your favourite shopping bag?

sumber: http://nuffy.net

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.