Monday, January 10, 2011

AJL 25: Ramai Tak Puas Hati Ana Rafali Menang

Encik Billy memang dah agak, ramai yang puas hati dgn keputusan Anugerah Juara Lagu (AJL 25) malam ini. Mana taknya, lagu yang dianggap tak kuat, kurang daya penarik diangkat sebagai pemenang. Encik Billy sendiri pun terkejut, tapi nak buat macam mana dah keputusan macam tu. Terima jelah, walaupun Encik Billy sebenarnya dok sokong Faizal Tahir, Shahir dan Adira.

Dan ramai yg suarakan rasa tak puas hati di Facebook dan Tweeter. Ni antara yg sempat en Billy capture..

 





Dan di Blog Gosip terkenal, Beautiful Nara, senarionya lagi dahsyat. Macam2 maki hamun yang Ana Rafali terima. Kesian! Kat bawah ni antaranya yg sempat en Billy capture...



Huhu, macam-macam kan..apa-apa pun, tahniah le buat Ana Rafali. Sejarah baru tercipta.

Berikut senarai penuh keputusan AJL ke-25:

Persembahan Terbaik: Hanyut, Faizal Tahir
Vokal Terbaik: Noktah Cinta, Hafiz AF
Tempat Ketiga AJL25: Noktah Cinta, Hafiz AF
Naib Juara AJL25; Drama King, Meet Uncle Hussain dan Black
Juara AJL25: Tolong Ingatkan Aku, Ana Raffali



Entri-Entri Berkaitan.....

22 comments:

  1. serius x sangka beliau menang...haihhh~

    ReplyDelete
  2. benda x penting. majlis lalai dan maksiat... fikir2kan...

    ReplyDelete
  3. @SoutulMujahid penting ke x penting kita tgoklah esk..n yeah, ini majlis lalai n maksiat-no doubt.tenkiu!

    ReplyDelete
  4. ana rafali; penyanyi syok seniri.sore x sedap lagu tah pape~FT plg layak

    ReplyDelete
  5. aku x tgk ajl..aku xpuas hti kt pengadil game man u vs liverpool..hahahaha..

    psl ajl tu dah rezeki ana rafali..nk wat cmne..diorg dengki duk kutuk pun ana ttp juara..tetap dpt duit..diorg tu dpt ape???

    ReplyDelete
  6. dah memang rezeki dia..terima jelah =p

    ReplyDelete
  7. supose to be faizal tahir tak pun black or hujan huhuhu... kecewa tul lau adira ke yuna ke menang dpt juga aku terima kenyataan, tp ANA tu oh emmm jiiiiiiiiiiiii......... dah la mcm tak mnyanyi hmmmm ishhhh geram.... macam mana dia boleh menang cisssssss.......

    ReplyDelete
  8. @Anonymous terima jelah kenyataan wlupun pahit..hihi :)

    ReplyDelete
  9. rezeki dia =)
    usahlah hasad dengki..biar kita gembira dengan kejayaan org lain..
    juri yg pakar..kita hanya tengok tersurat..tapi mereka kaji lagu tu
    xpuas hati sebab anna yg sampaikan..if dato ct yg sampaikan dan menang, ada yg bantah? =p
    saya bukan fanatik anna, tapi bukan juga pendengki kepada kejayaan orang lain
    at least ada bakat baru dlm bidang seni suara

    ReplyDelete
  10. aku xske ANA Raffali...euuuuwhhhh

    ReplyDelete
  11. macam lancau beliau boleh menang. dalam ranking aku lagu die no 13 atas sket dr lagu tomok.

    ReplyDelete
  12. lor...biar kn je la...da rzki dia kn...nk wt mcm ne...pape pn TAHNIAH ANA RAFFALI....cayuk3x...jgn mara ha...

    ReplyDelete
  13. En. Billy, anda sengaja ke tak sengaja mengenai ayat... "Encik Billy memang dah agak, ramai yang puas hati dgn keputusan Anugerah Juara Lagu (AJL 25) malam ini."...puas hati ke x puas hati?

    ReplyDelete
  14. @yuukichan owh, itu mmg typo error..x disengajakan.cm mne la en Billy x perasan kn..anyway tenkiu..sepatutnya ditulis "ramai yg x puas hati..." hoho

    ReplyDelete
  15. huhuhuuuu...xske juge,,tp dh sudah sudah larr~

    ReplyDelete
  16. suara xsedap tone xde..piching xlawa..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails