Wednesday, December 15, 2010

[Gambar] Artis Korea Tanpa Mekap

Okey, hari tu kita dah terjah artis Bollywood dan artis Malaysia tanpa mekap, kali ini kita terjah pula artis Korea. Kita tengok cun ke tak cun artis-artis Korea ini. Tengok yang mana satu paling natural beauty. Jom kita ber-usha - usha...

Lee Da Hae

Kim A-joong

Han Ga-In

Jang Na-Ra

Jun Ji Hyun

 4minute HyunAh

2PM Nichkhun

SNSD Yoona

miss A Suzy

2AM Jokwon

U-Kiss Kevin

Goo Hye Sun

F.T Island Hongki

2NE1 Sandara Park

BEG Gain

Lee Young Ae

Bae Yoong Joon

Han Ji-hye

Honey Lee

Lee Hyo-ri

Song Hye-kyo

p/s: agak-agaknya, yang mana satu nmpk macam noona, unnie, ahjumma, oppa atau halmuhnee?


sumber: http://koreanupdates.com, http://k-popped.com, http://shadowlesslight.wordpress.com

Entri-Entri Berkaitan.....

28 comments:

  1. lawa jugak.jom tgk apa ada kat korea kat blog sy.

    ReplyDelete
  2. Dorang ni, pakai make-up ke tak pakai tetap cute, lawa and handsome. Haizz geram. Haha jealous :D

    ReplyDelete
  3. haha..diorang punya genetik lawa2.. nak wat camne..

    ReplyDelete
  4. jgn pecaya! org korea ni kebanyakannya buat pembedahan plastik. tu yg cun2 dan ensem2 belaka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg btoi..xdenye genetik diorg lawa2...actually muke owg mlaysia ag lawa dr diorg sbb diorg wat surgery..n ag 1 factor cuaca kt sana..sbb tue kulit diorg cntik n xde jerawat...seriously klo iklim malaysia cjuk cm kt cna kulit kite pown gebu2 cmtue...

      Delete
  5. ahah! cute sungguh hongki ku..muahahaa
    well, yoona nmpak xcntik sgt tanpa make up
    lain2 ok..cute je kalw xmake up

    ReplyDelete
  6. aaarghhhhhh sume2 artis2 yg aku suke aarghhhhhhhhhhh besh! dorg b4 debut dorg kene buat plastic surgery....muke bdn n kaki kasi tinggi...seyes ni fakta kot huhuhh....tp bukan semua la....BEG Ga In tu aku tgk WE GOT MARRIED....die xleh xmakeup kt umah pon die makeup gile kn hahhahaha

    the besh entri bg aku sbb aku suke gile ngan korea!

    ReplyDelete
  7. xde beza pun mekap or x... dah mmg diorg cumel.. hehehe

    ReplyDelete
  8. noona tu maksud dia mcm kakak-kakak laa

    ReplyDelete
  9. mereka lebih cantik tanpa mekap...itu pendapat saya..;)

    ReplyDelete
  10. banyak artis korea buat pembedahan plastik.. setakat ni semua cantik2 dan kacak2 belaka.. terror betul surgeon kat sana..

    ReplyDelete
  11. millamocca: yup diorg tanpa mekap lg cantik.kulit da putih susu

    wahida:x dinafikan yg itu...korean king of surgeon

    ReplyDelete
  12. hongki mmg cute..
    jang nara n suzy maintain cute without make up

    ReplyDelete
  13. "ok jew sume..xde yg hdoh pun..i like..hehe..

    ReplyDelete
  14. cntik btol kulit diorng..girls n boys dua2 nmpk natural beauty n ensem klu x pkai make up..jealous seh~

    ReplyDelete
  15. smua dh comel dh..kulit pun mulus je..lee da hae,dara,suzy,go hye sun,jang nara n smua lah natural beauty je..

    ReplyDelete
  16. nawaitooo: betul2 mmg laaa lawo dah wat plastik surgeryyy cuba tgokk muka sblummjadi artisss....

    ReplyDelete
  17. Natural kot ! X yh pkai mkeup pon da cun !

    ReplyDelete
  18. majoriti nye kalo xmake up, lg lawo....huhuhu

    ReplyDelete
  19. Hongki cute <3 !!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails