Skip to main content

Traffic Jam Terburuk di Seluruh Dunia

1. Malaysia



2. Tokyo, Japan


3. Moscow



4. Sao Paulo, Brazil



5. Jakarta 



6. London 



7. Florida, USA



8. Bangkok



9. Los Angeles, USA



10. Beijing, China



11. New York, USA



.

Comments

  1. pehhh... da mcm kreta mainan dari jauh..huhu

    ReplyDelete
  2. Yang palig giler jam kat Malaysia kott?

    Dalam bebanyak tekanan, part ni la yang paling Nury tak tahan...

    ReplyDelete
  3. Ms Nury:Kat Malaysia traffic jam boley dikata terkawal lg. takde le teruk sgt mcm dkt china atau brazil. pic yg dkt malaysia tu time raya hr tu..urutan nombor pd gambar2 di atas tak bermaksud rankingnya..huhu

    ReplyDelete
  4. uish..dasat2..
    pas ni kena naik kpl terbang ramai2..
    kurang sket jam..ehehe

    ReplyDelete
  5. kalau aku duk lama2 kat dlm jem tu alamatye aku dh pengsan dh..

    gilak arr jem2 yg ada.. perh xleh tahan tgk

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.