Skip to main content

Keajaiban Alat-Alat Make-Up


Patutlah ada seorang rakan pernah memberitahu saya; buat bisnes dalam bidang kecantikan memang tak akan pernah rugi. Sebab marketnya memang dah ada. Semua perempuan nak kelihatan cantik! Baik yang kerja besar, kerja kecik, yang tak lawa, yang dah lawa sekalipun tetap nak kelihatan cantik.

Ada ke yang nak kelihatan hodoh? Takde kan...

Dan bila tengok gambar-gambar kat bawah ni, no wonderlah...!

 
 

Lagi gambar-gambar menarik:


 

 Cun gilerr beb!!

p/s: Lebih prefer kecantikan semulajadi...hihi

sumber gambar: http://fansnatural.com

Comments

  1. fergh, pasni akujumpe awek2 cun, aku suh die buang make up dulu,haha

    ReplyDelete
  2. haha :)
    menarek
    dats y bf shara tak suke shara mekap

    ReplyDelete
  3. sebelumkaen lawa..da kawen rahsia bocor upenyer wajah sebenar terlindung..

    ReplyDelete
  4. perghhhh aku nk beli makeup byk2 la hahahahahahahahahahhahahahahah

    ReplyDelete
  5. gler gempak make up tu...aku make up x pernah kot jadi camtu...hahhahaha....*mungkin sebab make up aku nipis je kot...hohohoho...
    *

    ReplyDelete
  6. huhu menarek tp sume sama je spesis make up die..doll look..haiiyoo xminat wo! XD

    ReplyDelete
  7. huiii...nk pki make up jugakla lps ni klu gtu...hhahahaha

    ReplyDelete
  8. prefer natural beauty more :) lgpon mekap tu memenatkan n buat kulit wajah jd xbermaya n kasar, n tipu org gak nak watpeeee

    ReplyDelete
  9. peh dasat..
    tu jenis mekap tebal tu..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.