Saturday, October 23, 2010

Keajaiban Alat-Alat Make-Up


Patutlah ada seorang rakan pernah memberitahu saya; buat bisnes dalam bidang kecantikan memang tak akan pernah rugi. Sebab marketnya memang dah ada. Semua perempuan nak kelihatan cantik! Baik yang kerja besar, kerja kecik, yang tak lawa, yang dah lawa sekalipun tetap nak kelihatan cantik.

Ada ke yang nak kelihatan hodoh? Takde kan...

Dan bila tengok gambar-gambar kat bawah ni, no wonderlah...!

 
 

Lagi gambar-gambar menarik:


 

 Cun gilerr beb!!

p/s: Lebih prefer kecantikan semulajadi...hihi

sumber gambar: http://fansnatural.com


Entri-Entri Berkaitan.....

10 comments:

  1. fergh, pasni akujumpe awek2 cun, aku suh die buang make up dulu,haha

    ReplyDelete
  2. haha :)
    menarek
    dats y bf shara tak suke shara mekap

    ReplyDelete
  3. sebelumkaen lawa..da kawen rahsia bocor upenyer wajah sebenar terlindung..

    ReplyDelete
  4. perghhhh aku nk beli makeup byk2 la hahahahahahahahahahhahahahahah

    ReplyDelete
  5. gler gempak make up tu...aku make up x pernah kot jadi camtu...hahhahaha....*mungkin sebab make up aku nipis je kot...hohohoho...
    *

    ReplyDelete
  6. huhu menarek tp sume sama je spesis make up die..doll look..haiiyoo xminat wo! XD

    ReplyDelete
  7. huiii...nk pki make up jugakla lps ni klu gtu...hhahahaha

    ReplyDelete
  8. prefer natural beauty more :) lgpon mekap tu memenatkan n buat kulit wajah jd xbermaya n kasar, n tipu org gak nak watpeeee

    ReplyDelete
  9. peh dasat..
    tu jenis mekap tebal tu..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails