Sunday, August 22, 2010

Kolam Renang berisi 100000 Liter Cola


Tak tahulah apa faedahnya mereka-mereka ini semua melakukan kerja gila seperti ini. Tetapi inilah kenyataannya. Sebuah kolam renang di California, Amerika Syarikat dimuatkan dengan air coke sehingga penuh. Kemudian kolam itu digunakan untuk bermandi-manda!





Fakta:
  • Idea : milik seorang artis yang bernama Mike Bouchet (yang mula membuat cola sendiri pada tahun 2004)
  • Lokasi : Twentynine Palms, California di sebuah kolam renang milik bekas penyanyi terkenal UK (tak dinyatakan pula siapa bekas penyanyi tu)
  • Hasil kreativiti Mike itu akhirnya dijadikan sebagai salah satu koleksi pameran di The Box, iaitu sebuah galeri di Los Angelas; sebagai kreativiti yang menggunakan bahan dari cola



sumber: wahw33d.blogspot

Entri-Entri Berkaitan.....

11 comments:

  1. gila.kalau haus boleh minum ke?yecks~

    ReplyDelete
  2. ish3. ada ka. bek bagi owang minum. lagik3 bek~

    ReplyDelete
  3. Nice info....
    http://www.seputarkesehataninstitute.com/

    ReplyDelete
  4. sikuka....bayangkan plak siap ada yg dah terkencin* dalam tuh...wah! mmg enak jika dhaga minum sambil berenang..ahahaha

    ReplyDelete
  5. pelik tapi benar....tapi tdk mahu mandila dlm kolam cola tu...:)

    ReplyDelete
  6. sizuka,ms. Green....hiiyarghhh!

    ReplyDelete
  7. tudiaaaaaaaaaaaaaaa. dasat ahh. selain dari wain, cola pun depa buat ? dasat2..giler hitam air tuh. macam laut dalam !

    ReplyDelete
  8. kita ada air ujan, lagi power... air turun dr langit tu..

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails