Skip to main content

Kolam Renang berisi 100000 Liter Cola


Tak tahulah apa faedahnya mereka-mereka ini semua melakukan kerja gila seperti ini. Tetapi inilah kenyataannya. Sebuah kolam renang di California, Amerika Syarikat dimuatkan dengan air coke sehingga penuh. Kemudian kolam itu digunakan untuk bermandi-manda!





Fakta:
  • Idea : milik seorang artis yang bernama Mike Bouchet (yang mula membuat cola sendiri pada tahun 2004)
  • Lokasi : Twentynine Palms, California di sebuah kolam renang milik bekas penyanyi terkenal UK (tak dinyatakan pula siapa bekas penyanyi tu)
  • Hasil kreativiti Mike itu akhirnya dijadikan sebagai salah satu koleksi pameran di The Box, iaitu sebuah galeri di Los Angelas; sebagai kreativiti yang menggunakan bahan dari cola



sumber: wahw33d.blogspot

Comments

  1. gila.kalau haus boleh minum ke?yecks~

    ReplyDelete
  2. ish3. ada ka. bek bagi owang minum. lagik3 bek~

    ReplyDelete
  3. Nice info....
    http://www.seputarkesehataninstitute.com/

    ReplyDelete
  4. sikuka....bayangkan plak siap ada yg dah terkencin* dalam tuh...wah! mmg enak jika dhaga minum sambil berenang..ahahaha

    ReplyDelete
  5. pelik tapi benar....tapi tdk mahu mandila dlm kolam cola tu...:)

    ReplyDelete
  6. sizuka,ms. Green....hiiyarghhh!

    ReplyDelete
  7. tudiaaaaaaaaaaaaaaa. dasat ahh. selain dari wain, cola pun depa buat ? dasat2..giler hitam air tuh. macam laut dalam !

    ReplyDelete
  8. kita ada air ujan, lagi power... air turun dr langit tu..

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.