Skip to main content

Indoor Beach di Jepun

Ini adalah antara gambar indoor beach yang terdapat di Jepun.




Di Malaysia juga banyak pantai buatan seperti ini contohnya di Port Dickson, Sunway Lagoon dan Lost World of Tambun tetapi dibuat di ruang terbuka, bukan di ruang tertutup seperti di Jepun ini.

Lagi gambar-gambar menarik:
.







Comments

  1. wah..cantek nye.. kan besh kalo malaysia pn ada gini..teduh sket nk main air.. hehehe~ :p

    ReplyDelete
  2. wow..hebatnye..jepun kt kawasan mana ek..nti blh suruh anak gi sana jalan2..cantik sungguh tempat tu..

    ReplyDelete
  3. benda ni rasanya kalu nk buat dkt msia cm membazir je.pantai2 kt msia ni dah cukup cantik kan. lainla kalu nk buat indoor ski ke ok la jugak..

    ReplyDelete
  4. hehehe..rasenyer ini bukan kat jepun..
    ni kat jerman.. :D

    ReplyDelete
  5. ia sememangnya di jepun terletak di Miyazaki, kawasan selatan Pulau Kyushu. boleh check link berikut.. http://www.weirdasianews.com/2009/03/31/japans-indoor-beach-surf/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.