Sunday, August 29, 2010

Indoor Beach di Jepun

Ini adalah antara gambar indoor beach yang terdapat di Jepun.




Di Malaysia juga banyak pantai buatan seperti ini contohnya di Port Dickson, Sunway Lagoon dan Lost World of Tambun tetapi dibuat di ruang terbuka, bukan di ruang tertutup seperti di Jepun ini.

Lagi gambar-gambar menarik:
.








Entri-Entri Berkaitan.....

6 comments:

  1. wah..cantek nye.. kan besh kalo malaysia pn ada gini..teduh sket nk main air.. hehehe~ :p

    ReplyDelete
  2. wow..hebatnye..jepun kt kawasan mana ek..nti blh suruh anak gi sana jalan2..cantik sungguh tempat tu..

    ReplyDelete
  3. benda ni rasanya kalu nk buat dkt msia cm membazir je.pantai2 kt msia ni dah cukup cantik kan. lainla kalu nk buat indoor ski ke ok la jugak..

    ReplyDelete
  4. hehehe..rasenyer ini bukan kat jepun..
    ni kat jerman.. :D

    ReplyDelete
  5. ia sememangnya di jepun terletak di Miyazaki, kawasan selatan Pulau Kyushu. boleh check link berikut.. http://www.weirdasianews.com/2009/03/31/japans-indoor-beach-surf/

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails