Thursday, August 26, 2010

Buah Lychee Mengandungi Lemak Khinzir

 Copy paste dari laman blogger lain. Sekadar menyampaikan info..
.
KESEMUA YG DI DALAM GAMBAR MENGANDUNGI LEMAK KHINZIR.


JAKIM telah menghantar surat pada semua retailer supaya tutup tanda halal pada produk tersebut.
.
Lagi Info:

"Narcissus" is an established and well known brand associated with high quality China canned food and seasoning such as whole mushrooms, asparagus spears, lychees, spiced pork cubes, stewed pork chops etc. The range of "Narcissus" food products, which is very well demanded in many parts of the world, include :

Canned Meat
Canned Seafood
Canned Fruits
Canned Vegetables
Seasonings

di atas adalah barang2 keluaran narcissus.

Kepada semua muslimin dan muslimat tolong sebar2kan info ini kepada umat islam yg lain. untuk mendapat kesahihan tentang hal ini sila lawati website

http://www.halaljakim.gov.my/

Salam Ukhwah.


Entri-Entri Berkaitan.....

8 comments:

  1. owoh..naseb bek beli jenama len..maceh2

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Saya masa bulan puasa biasa beli laici tin tu....ades, terima kasih pasal info ni..Saya ambik info ni, letak kat blog saya agar lebih ramai yang tau..

    ReplyDelete
  4. Shahrizah: tuhla.ramai yg xtahu.even kalu g gerai or restoren atau pasar mlm sekalipun, masih ramai peniaga yg guna produk ni.air laici, lai chi kang,abc..mcm2 lg la sume guna produk ni, sb... harganya lebih murah

    ReplyDelete
  5. smlm akak sy terbeli produk ni..adehh kena buang la nehh

    ReplyDelete
  6. "aduh..sy mmng ske mkn laici ni..ble tw cmni ase cm nk termunth lk..tp laici tin ni mmng rmai yg mkn kn..alhmdllh dpt tw yg laici ni ad lmk khinzir..perghhhh..loya siot..thnkz billy..

    ReplyDelete
  7. tp npe still ada logo halal??

    ReplyDelete
  8. ada logo halal tu halal lah tu.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails