Skip to main content

Payu Dara TerbesarGambar di atas adalah gambar Sheila Hershey (30 tahun), pemegang rekod payudaya terbesar di dunia. (Ini gambar paling sopan saya jumpa, yang lain terlalu explicit)

Dia yang berasal dari Brazil, melakar nama sebagai Pemilik Buah Dada Terbesar Di Dunia yang direkodkan oleh Guinness Book of World Records. Kelibat ibu muda ini sering mencuri perhatian apatah lagi jika dia mengenakan pakaian sukan yang nyata sendat pada bahagian dadanya.


Kelihatan selesa dengan penampilannya, Sheila yang telah menjalani 30 pembedahan plastik terutamanya pada bahagian dada pernah memberitahu dia mempunyai impian untuk kelihatan sentiasa menarik.


Bagaimanapun, Sheyla kini dilaporkan berada dalam keadaan kritikal minggu lalu selepas menjalani pembedahan payu daranya yang terbaru di sebuah hospital.

Comments

  1. hahahaha..agk2 skunk idup lg ke tak?

    ReplyDelete
  2. hhahaha..pdan muke...dah besar nk buat lagi btpe..xtaw bersyukur lgsg~

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif.

1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.


Saiz Zakar Lelaki Mengikut Negara (Malaysia di tempat ke-106)

Salah satu faktoryang agakdominandalam menentukan saizzakarnormaladalah faktorgenetik.Ini adalah satu faktorpentingyang mestiberbeza dari setiapbangsa,keturunan,dan negarasecara keseluruhannya.

Cara Membuat Simbol dan Emoticon Menggunakan Keyboard

Jika anda seorang keyboard warrior, ini ada beberapa trick menarik untuk memantapkan skill anda:

Cara-caranya: Find Alt code.