Skip to main content

(GAMBAR) Sekitar Majlis Pengebumian Askar Zionis

Mengikut perangkaan yang dikeluarkan oleh pihak Hamas, sehingga kini lebih dari 200 askar Zionis berjaya dibunuh sepanjang konflik perang antara Palestin dan Israel yang bermula sejak awal Ramadhan lalu. Walaubagaimanapun, pihak Israel menafikan angka itu, sebaliknya hanya mengesahkan sebanyak 71 orang anggotanya yang terkorban. 


Comments

 1. Mis wong aryanti pajokoAugust 9, 2014 at 8:05 PM

  Isreal,yahudi,zionis laknat patut pupus di atas muka bumi ini.bangsa paling hina,jijik,bangsat.mari boikot rokok,mc'd,cocacola,nestle dan semua barang yahudi.bersatulah wahai rakyat indonesia dan seluruh dunia,boikot barang yahudi.yang bekerja dengan syarikat yahudi segera letak jawatan.ayuh kita bersatu!!

  ReplyDelete
 2. sama sakitnya ketika rakyat palestina gugur tak berdosa

  ReplyDelete
 3. 80% rakyat malaysia sedang boikot mcdonalds,cocacola,colgate,nestle

  ReplyDelete
 4. hebat malaysia bisa boikot produk israel and amerika

  ReplyDelete
 5. Boikottt semua barang zionis laknatullah!anda tidak boikot bmakna anda menyokong zionis

  ReplyDelete
 6. betul harus di contoh tuh oleh negara lain

  ReplyDelete
 7. Lilawati kg rahmat setiuAugust 30, 2014 at 9:31 PM

  Bapak billy kapan udah lama ngak update

  ReplyDelete
 8. Blog dah xupdate lamaaa

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

15 Kepercayaan Masyarakat Melayu Mengenai Tanda-Tanda Alam

Ada banyak kepercayaan masyarakat Melayu lama yang berhubungan dengan tanda-tanda alam. Ramai yang masih mempercayainya dan tidak kurang juga yang menganggapnya sebagai kepercayaan tahayul. Tanda-tanda alam itu boleh memberi gambaran maksud negatif atau positif. 1. Kalau kupu-kupu masuk ke dalam sesebuah rumah, itu menandakan ada orang jauh yang akan datang ke rumah.

Petua Hilangkan Dakwat Pen Pada Pakaian

BILA pakaian anda terutamanya yang berwarna putih terkena dakwat pen memang haru biru jadinya. Silap-silap baju yang baru dibeli pun anda akan buang. Pun begitu, jangan pening kepala ya. Femina ada petuanya untuk menghilangkan dakwat berkenaan, yang penting anda berusaha. 1) Air limau Titiskan air limau yang dicampurkan dengan garam pada bahagian baju yang kotor terkena dakwat. Tunggu seketika dan gosok perlahan-lahan. Kemudian cuci baju itu seperti biasa.

Hukum Memakan Strepsils Yang Mengandungi Alkohol

Encik Billy terkejut la jugak bila adik en Billy kata haram memakan Strepsils sebab ada alkohol. Dia kata lebih baik makan Fisherman's Friend sebab takde alkohol. En Billy terkejut dan tak percaya. Biar betul? Ya, memang betul! Kalau tengok label kat belakang pek tu memang ada tertulis perkataan alcohol.  So, Encik Billy pun puaslah menjelajah mencari bukti bendahalah Strepsils ni haram dimakan. Dan rumusannya, Strepsils ni hukumnya HARUS dimakan dan tidak berdosa. Sila baca lanjutan artikel ini di bawah jika ingin tahu dengan lebih lanjut.